Balsam pentru par Par Repair, 200 ml, Nivea

9980037059
9980037059
1
Balsam
Nivea
Stoc epuizat
821 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Balsamul NIVEA Repair & Targeted Care este imbogatit cu sistemul de reparare a firului de par Kera Detect® si Nutri-Essences – cu ulei pretios de Macadamia si Eucerit.
 Fortifica firul de par, reparandu-l din interior;
 Reface stratul superior, pentru un par frumos si sanatos;
 Protejeaza parul impotriva degradarii si previne ruperea acestuia;
Daca simti ca parul tau este degradat, iar acest lucru te face sa iti pierzi din incredere si concentrare, trebuie sa incerci Balsamul Repair & Targeted Care de la Nivea. Este un balsam care ingrijeste parul degradat, repara firul de par acolo unde are nevoie si intareste si reface structura firului de par din interior.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Balsam pentru par Par Repair, 200 ml, Nivea

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.