Balsam colorant Plantur 39 Color Blonde, 150 ml, Dr. Kurt Wolff.

9980037855
9980037855
1
Balsam
Quiesser Pharma
Stoc limitat
4048 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Balsam colorant Plantur 39 Color Blonde
Pentru un blond mai cald și o strălucire mai intensă a culorii cu fiecare spălare. Completează acțiunea șamponului Plantur 39 Color Blonde.
Caracteristici:
Conferă părului dumneavoastră o nunată de blond mai caldă și mai radiantă, care se intensifică treptat la fiecare utilizare acoperind firele vizibile de păr alb
Face părul mai mătăsos și mai ușor de pieptănat.
Conține un complex pe bază de cafeină completând acțiunea ingredientelor active din samponul Plantur 39 Color Blonde, având un efect tampon ce împiedică eliminarea ingredientelor active fixate pe scalp.
Mod de utilizare:
se aplică uniform pe păr balsamul colorat – dinspre rădăcini spre vârfuri. Lăsați să acționeze timp de 2 – 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Apoi, clătiți-l cu apă.
Recomandare:
Pentru a obține rezultate optime spălați părul cu samponul Plantur 39 Phyto-Caffeine Color Blonde.
Prezentare:
150 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Balsam colorant Plantur 39 Color Blonde, 150 ml, Dr. Kurt Wolff.

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.