Avene Clean fluid Spf 50 si Clenance gel 100ml, Pierre Fabre

9980024207
9980024207
1
Lotiune
Avene
Stoc epuizat
5797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fluid mineral Avene Sun, SPF 50+, 40 ml
Descriere:
Crema solara in care se reunesc toleranta ridicata si placerea aplicarii.
Protectie 100% minerala (TiO2 + ZnO), fotostabila si foarte rezistenta la apa, intr-o textura fluida si lejera.
O textura inovatoare, care contine esteri selectati pentru proprietatile lor care confera lejeritate. Asocierea cu siliciul confera un aspect mat, o senzatie suava si pudrata.
Datorita ambalajului modern si practic, este usor de transportat si favorizeaza protectia zilnica.
Este o formula fluida, care trebuie agitata inainte de utilizare.
Ingrediente:
- complex 100 % mineral;
- formula foarte rezistenta la apa;
- absorbtie rapida;
- finisaj mat;
- nu prezinta urme albe;
- nelipicioasa;
- format la indemana, de buzunar, cu o capacitate mare;
- fotostabil - foarte rezistent la apa nu contine parfum - nu contine filtre chimice;
- toleranta ridicata a unui produs de protectie solara mineral si placerea unei texturi fluide.
Gel de curatare Avene Cleanance
Gelul de curatare Cleanance face parte din gama Avene dedicata pielii cu tendinta acneica si curata tenul intr-un mod delicat, ce iti respecta pH-ul natural.
Gelul de curatare Cleanance are o baza de purifiere blanda, fara sapun, fiind astfel potrivit si pentru pielea foarte sensibila. Ingredientul sau principal natural (Cucurbita pepo) reduce excesul de sebum – pielea ta nu mai are un aspect uleios! Contine apa termala Avene cu efect calmant si de atenuare a iritatiilor pielii. Nu contine parabeni.

Avene Emulsie fotoprotectie SPF 50+ Cleanance imbina substante active de protectie solara cu cele seboreglatoare, antioxidante, calmante si anti-iritante. Ofera protectie solara ridicata pentru piele sensibila mixta sau grasa, cu tendinta acneica.Pentru a respecta confortul pielii sensibile Avene Emulsie fotoprotectie SPF 50+ Cleanance contine un minim eficient si stabil de filtre cu protectie UVA si UVB. Pre-tocoferilul, antioxidant puternic, protejeaza celulele de radicalii liberi. Textura fluida si lejera, hidratanta si cu efect mat, potrivite pentru protectia solara a pielii mixte, grase, cu tendinta acneica. Pentru prelungirea fotoprotectiei in caz de expunere prelungita la soare este necesara reaplicarea produsului. Expunerea indelungata la soare pune in pericol sanatatea.

Avene Emulsie fotoprotectie SPF 50+ Cleanance imbina substante active de protectie solara cu cele seboreglatoare, antioxidante, calmante si anti-iritante

Review

General

Tip produs Protectie solara
Beneficii Protectie solara, hidratare
Proprietati Hipoalergenic, fara parabeni
Recomandat pentru Unisex
Tip piele Toate tipurile
Zona aplicare Corp
Cantitate 100 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Avene Clean fluid Spf 50 si Clenance gel 100ml, Pierre Fabre

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.