AUR DERM Supozitoare Scoarta de stejar 10 bucati 1.5g, Laurmed

9980009545
9980009545
1
Supozitor
Laurmed
Stoc limitat
1856 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:30

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supozitoare cu propolis, scoarta de stejar si rasina de conifere
Ingrediente: extract uleios si hidroalcoolic de scoarta de stejar, coada soricelului, propolis, rasina de conifere, lanolina, ceara de albine, grasime vegetala solida.
Aur Derm Supozitoare Scoarta De Stejar are proprietati antispastice, antiinflamatoare, cicatrizante, epitelizante si este folosit in aplicatii locale pentru tratarea bolilor hemoroidale, a fisurilor anale, durerilor lombare relaxand articulatiile, diferitelor afectiuni ginecologice, inhiband totodata si durerile ce insotesc ciclul menstrual.
Principalele componente, actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite:
Extract uleios si hidroalcoolic din scoarta de stejar are actiune hemostatica, antiseptica, antidiareica, astrigenta, cicatrizanta, dezinfectanta, antihemoroidala. Se utilizeaza in gastrite, ulcer, diaree, enterite, melene, hemoroizi, rinofaringita, gingivita, stomatita, leucoree, rani, vene varicoase, inflamatii si sangerari in zona anala si vaginala. Concomitent cu utilizarea supozitoarelor este recomandat sa se consume 3 cani de ceai din scoarta de stejar.
Extract de coada soricelului are actiune tonic-amara, stomahica, hemostatica, antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta in procese inflamatorii cronice, diaforetica, antipiretica, astringenta, antiseptica, diuretica, regleaza ciclul menstrual. Este utilizat in gastrite, colecestite, enterocolite, afectiuni uro-genitale, contra colicilor hepatice.
Propolisul are actiune antimicrobiana (verificata pe 16 tulpini bacteriene), antifungica, antivirala, (inclusiv antiherpetica si antigripala), antioxidanta, regeneratoare tisulara, antiinflamatoare, imunostimulenta. S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului datorita prezentei quercitinei, acidului cafeic si clerodan diterpenoidului. Acesta din urma s-a dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumorale.
Extractul uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, astrigenta, antireumatica, antioxidanta utilizat in produse dermato-cosmetice destinate intretinerii tegumentelor sanatoase si ingrijirii celor afectate, precum si in afectiuni cutanate, entorse si luxatii, hemoroizi, fisuri anale, colon iritabil, reumatism, dureri musculare.
Ceara de albine are actiune antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica. Ceara de albine este folosita inca din antichitate pentru proprietatile sale curative, in special in afectiuni cutanate fiind si astazi larg utilizata la preparea unor unguente si balsamuri.
Grasimea vegetala solida obtinuta din ulei de cocos si palmier are o actiune emolienta si antioxidanta fiind larg utilizata in industria farmaceutica si cosmetica pentru proprietatile emoliente si antioxidante.
De asemenea produsul are o stabilitate deosebita, in timp.
Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati antioxidante, antiinflamatorii, laxative, cicatrizante, antibactericide, imunostimulente si poate fi folist ca adjuvant in tratarea hemoroizilor, fisurilor anale si eczemelor, a colonului iritabil.
Pentru tratamentul hemoroizilor, fisurilor anale si a colonului iritabil se recomanda utilizarea unui ceai dintr-un amestec de: coada calului, scoarta de stejar, nuci cu coaja cu tot.
Tratamentul dureaza circa 14 zile.
Utilizare si mod de administrare: aplicatii locale 1 bagheta (supozitor) intrarectal de 3 ori/zi, 15 zile pe luna, timp de 3 luni de zile consecutiv. Administrarea la copii se face numai cu acordul medicului.
Reacii adverse: foarte rar, dupa utilizarea timp indelungat pot aparea iritatii locale care dispar la intreruperea tratamentului. Este indicat ca tratamentul sa se reia dupa o pauza de 30 zile.
Prezentare: cutii cu 2 blistere x 5 unitati x 1,5 grame sau cutii cu 1 blister x 6 unitati x 1,5 grame.
Atentionari: A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca apar fenomene secundare, intrerupeti tratamentul si consultati medicul sau farmacistul.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

AUR DERM Supozitoare Scoarta de stejar 10 bucati 1.5g, Laurmed

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.