Audispray Ultra +3 ani, 20 ml, Lab Diepharmex

7640107850462
7640107850462
1
Spray Buco
Diepharmex Sa
Stoc epuizat
2896 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Este un spray care poate fi folosit începând cu vârsta de 3 ani.
Audispray ultra este o soluție apoasă care combină două substanțe tensioactive care elimină și dizolvă dopurile sau acumulările de cerumen.
Facilitează extragerea dopurilor de ceară de către medic.
Precauții:
Nu utilizați daxa sunteți alergic la oricare dintre componetele aceștiu produs, dacă sunt suferinzi de otită, dacă aveți antecedente medicale sau chirurgicale la nivelul urechii sau timpanului. Dispozitiv medical.
Prezentare:
20 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Audispray Ultra +3 ani, 20 ml, Lab Diepharmex

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.