Ashwagandha 100 comprimate oferta cu Graviola 50 comprimate, Star International

9980033854
9980033854
1
Comprimate
Star International
Stoc epuizat
5649 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Suplimentul alimentar

ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este un tonic general complet, obtinut dintr-un amestec de plante medicinale indiene cunoscute pentru proprietatile lor de tonifiere, revigorare si regenerare, mentinand nivelul de energie din organism. Withania somnifera (Ginseng indian) sustine capacitatea organismului de a mentine homeostazia si vitalitatea, ajuta la refacerea fizica si psihica dupa stari de oboseala si stres cronic. Sustine echilibrarea sistemului imunitar si a sistemului antioxidant endogen, contribuind astfel la mentinerea capacitatii naturale de autoaparare si refacere a organismului. ASHWAGANDHA RASAYAN TAB contribuie la relaxarea psihica, aparitia si mentinerea calitatii somnului, mentinerea capacitatii de concentrare, memorare si functionare normala a sistemului nervos in situatii de stres, surmenaj, suprasolicitare fizica si intelectuala. Radacina de Withania somnifera are proprietati neuroprotectoare impotriva efectelor nocive ale stilului de viata modern, reducand riscul declansarii si agravarii afectiunilor induse de stres, ajutand organismul in caz de tensiune nervoasa, stari depresive, anxietate sau boli degenerative. Fitonutrientii din plante sustin organismul impotriva imbatranirii premature prin mentinerea echilibrului fizic, hormonal, psiho-emotional si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism. Principiile active sustin procesul de distrugere a celulelor anormale (inhibarea cresterii mai multor tipuri de tumori) prin stoparea angiogenezei si favorizarea apoptozei celulelor care nu sunt sanatoase.Ashwagandha Rasayan Tab contribuie la:mentinerea tonusului general al organismului in conditii de suprasolicitare fizica si psihica sau in perioada de convalescenta;mentinerea capacitatii naturale de autoaparare si refacere a organismului;relaxarea psihica, aparitia si mentinerea calitatii somnului, a capacitatii de concentrare si memorare;revigorarea, regenerarea, tonifierea si mentinerea nivelul de energie din organism

Graviola

contine o asociere de plante foarte bogate in substante nutritive care sustin sanatatea, vitalitatea si echilibrul natural al organismului. Fructul de Graviola, prin compozitia sa, sustine integritatea celulelelor si eliminarea din organism a celulelor anormale. Componentele antioxidante sustin organismul in protejarea celulelor fata de stresul oxidativ, procesele degenerative si imbatrinirea celulara prematura. Fitonutrientii sustin echilibrul si functionarea normala a sistemului imunitar. Produsul contribuie la mentinerea activitatii de detoxifiere a ficatului si a unui tranzit intestinal normal, care asigura eliminarea toxinelor din organism.

Contribuie la:

- Sustinerea integritatii celulelelor si la eliminarea din organism a celulelor anormale;

- Protejarea celulelor fata de stresul oxidativ, reducand procesele degenerative si imbatranirea celulara prematura;

- Sustine procesul de detoxifiere a ficatului;

- Echilibreaza tranzitul intestinal, asigurand eliminarea toxinelor din organism;

- Echilibrul si functionarea normala a sistemului imunitar.

Modul de utilizare si doza recomandata

ASHWAGANDHA RASAYAN

:Copii peste 14 ani: cate o jumatate de tableta de 3 ori pe zi;Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.Se administreaza cu 30 minute inainte de masa, minim 1 luna, optim cure de 3 luni.

Graviola

Modul de utilizare si doza recomandata: 

Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu ½ ora inainte de masa. 

Recomandat a fi folosit minimum 3-6 luni. Se poate repeta la nevoie.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ashwagandha 100 comprimate oferta cu Graviola 50 comprimate, Star International

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.