Artilane Pro, 15 Monodoze, Opko Health

8414042005145
8414042005145
1
Fiole
Opko Europe
Stoc limitat
14687 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 10:45

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- combate degenerarea articulara, oboseala fizica asociata;
- ajuta la prevenirea artrozelor;
- imbunatateste mobilitatea articulara;
- util in suprasolicitarea articulatiilor din cauza sportului, a muncii, a excesului de greutate, etc;
- consolideaza si ofera rezistenta cartilajului, tendoanelor si ligamentelor.
Ingredienet active:
Acidul hialuronic furnizeaza principalul nutrient al lichidului sinovial si ncurajeaza biosinteza endogena. Reduce simptomele artrozei. Creste vascozitatea lichidului sinovial. Reduce efuziunea articulara post artroscopica. Se absoarbe si se distribuie in articulatiile sinoviale, piele si oase. Actioneaza ca o bariera semipermeabila, care regleaza schimbul intre cartilaj si lichidul sinovial. Imbunatateste calitatea vietii.
Coenzima Q10, cunoscuta ca ubichinona, este un cofactor esential în fosforilarea oxidativă mitocondrială si este necesar pentru producerea ATP.
Magneziul ajuta la reducerea oboselii, contribuie la functionarea normala a muschilor, la sinteza obisnuita a proteinelor si la mentinerea oaselor in conditii normale.
Zinul contribuie la sinteza proteinelor, la mentinerea oaselor in conditii normale si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Aportul de antioxidanti, precum quercetina, lycopenul si vitamina C, ajuta la blocarea proceselor oxidative corelate cu inflamatia si durerea.
Quercetina blocheaza sinteza mediatorilor inflamatorii.
Licopenul si Vitamina C reduce reactiile inflamatorii prin captarea radicalilor liberi.
Mod de administrare:
Un flacon pe zi. Durata tratamentului - minim 2-5 luni, nu sunt necesare pauze.
Prezentare:
15 monooze

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Artilane Pro, 15 Monodoze, Opko Health

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.