Arnithei gel, 50 g, DR Theiss

9980034523
9980034523
1
Gel
Dr Theiss
Stoc epuizat
2617 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

INCTURǍ DE ARNICǍ
Indicaţii terapeutice:
Medicament tradițional din plante utilizat pentru ameliorarea:
vânătăilor
întinderilor de ligamente
durerilor musculare localizate
Caracteristici generale: Gel opac, galben brun.
Adresabilitate: Recomandat pentru adulţi, vârstnici şi copii şi adolescenţi cu vârsta de peste 12 ani.
Compoziţie: Substanța activă este tinctura de arnică. 100 g fel conțin tinctură din Arnica Montana L., flos (flori de arnică) (medicament extract ratio 1:10) 24 g. Celelalte componente sunt: etanol 96% (V/V), hidroxistearat de macrogolglicerol (40), carbomer, soluţie de amoniac 10% , trigliceride cu lanţ mediu şi apă purificată.
Ambalaj: Cutie x 1 tub din Al cu strat acrilic la capetele tubului x 50 g gel
 
Mod de administrare: Dacă nu este prescris altfel de către medic, se aplică un strat subțire pe zona afectată de 2-3 ori pe zi. Durata utilizării nu trebuie să depășească 2 săptămâni.
DCI: PLANTE (TINCTURǍ DIN FLORI DE ARNICǍ)

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Arnithei gel, 50 g, DR Theiss

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.