Arginina Buvabila Lilidose 5000mg, 10 monodoze x 25ml, Adya Green Pharma

9980047575
9980047575
1
Solutie
Adya Green Pharma
Stoc limitat
7098 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:45

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere:
LiliDose Arginină buvabilă este un produs marca Adya Green Pharma din categoria suplimentelor alimentare care conține aminoacidul arginină sub formă ușor asimilabilă de aspartat. Produsul poate fi regăsit în 2 forme – una cu conținut de arginină de 1000 mg, iar cealaltă, unică pe piața din România, cu 5000 mg, ambele având calitate de grad farmaceutic.
Beneficii:
L-Arginina este un aminoacid semiesențial care intră în structura proteinelor, fiind necesar pentru sinteza de creatină cu rol în sinteza hormonului hipofizar, particip[ la metabolizarea amoniacului (care este toxic pentru organism) și se regăsește și în lichidul seminal al bărbaților (în proporție de peste 80%). Datorită acestor proprietăți ale argininei, beneficiile acestui aminoacid asupra organismului sunt multiple, de la efectul detoxifiant asupra ficatului, până la implicarea acestuia în procesele de creștere a copiilor, de scădere a tensiunii arteriale sau vindecare a rănilor, îmbunătățirea funcției sexuale. Arginina este aminoacidul implicat în procesul de sinteză al proteinelor în organism. La rândul lor, proteinele contribuie la creșterea masei musculare, arginina devenind astfel un nutrient-cheie pentru sportivi sau perioadele de efort fizic susținut. De asemenea, în organism arginina este transformată în oxid nitric, produs cu rol vasodilatator ce contribuie la îmbunătățirea circulației prin dilatarea vaselor de sânge.
Recomandari:
Lilidose, prin conținutul de arginină sub formă de L- aspartat de L-arginina, contribuie la bunăstarea organismului, fiind un ajutor de nădejde în:
 procesele de detoxifiere și regenerare de la nivel hepatic;
 îmbunătățirea funcției sexuale masculine;
 menținerea unei tensiuni arteriale normale și a sănătății aparatului cardiovascular, cu reducerea riscului de depunere a colesterolului pe vasele de sange;
 perioadele de efort fizic susținut;
 controlul mai bun al diabetului zaharat;
 stimularea procesului de vindecare a rănilor.
Precautii:
A se păstra ferit de căldura, lumină şi umiditate.
A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici.
Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare inscrisă pe ambalaj.
Consumul excesiv poate avea efect laxativ !
Produsul nu este destinat copiilor sub 12 ani și femeilor însărcinate!
Ingrediente:
per monodoza(25ml): apă purificată, L-asparat de L-arginină - 5g; potențiator de aromă: zmeură; îndulcitor : sucraloză; conservant: sorbat de potasiu.
Mod de administrare:
Adulți: 1 monodoză (25ml) /zi înainte de mesele de dimineață, pe o perioadă de trei luni, dar nu mai mult de 15 zile/lună;
Mod de prezentare:
Cutie cu 10 monodoze x 25ml
Producator Adya Green Pharma

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Arginina Buvabila Lilidose 5000mg, 10 monodoze x 25ml, Adya Green Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.