Apidermin Men Sampon Contra Caderii Parului, 200 ml, Complex Apicol

6420287000977
6420287000977
1
Sampon
Stoc limitat
1597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 09:30

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Părul este o componentă importantă a aspectului bărbatului. De aceea, formula specială a șamponului Apidermin împotriva căderii părului pentru bărbați luptă împotriva cheliei printr-un complex de ingrediente active naturale. Lăptișorul de matcă, cea mai puternică substanță naturală anti-îmbătrânire, încurajează regenerarea celulară, luptă împotriva cheliei premature și a îmbătrânirii premature a părului și a scalpului. Stimulând microcirculația, lăptișorul de matcă îmbunătățește starea părului și a scalpului, în timp ce uleiul de ricin bogat în omega-6 și vitamina E controlează căderea părului. Formula activa formata din laptisor de matca, ulei de ricin si propolis hraneste si hidrateaza, luptand impotriva caderii parului si stimuland cresterea. Proprietățile antifungice și antibacteriene ale uleiului de ricin și propolisului contribuie la starea bună a părului și a scalpului.

Mod de utilizare:
- se aplica pe parul umed masand 1-2 minute si apoi se clateste cu apa.

Ingrediente:
- Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Royal Jelly, Propylene Glycol, Citric Acid, Ricinus Communis Seed Oil, Propolis extract, Sodium Chloride, Parfum.

Prezentare:
200 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apidermin Men Sampon Contra Caderii Parului, 200 ml, Complex Apicol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.