Apidermaliv Balsam pentru buze, 10 ml, Complex Apicol Veceslav

9980035312
9980035312
1
Strugurel
Stoc epuizat
879 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Apidermaliv balsam de buze, este un balsam hranitor cu laptisor de matca, ulei de masline si miere ce repara si rasfata chiar si cele mai uscate si deshidratate buze.
Combinatia de 100% ingrediente de origine naturala precum: ceara naturala de albine, laptisorul de matca, uleiul de masline si uleiul esential de portocale catifeleaza si trateaza buzele. Mierea pastreaza buzele hidratate o lunga perioada, laptisorul de matca actioneaza antirid in timp ce uleiul esential de portocale lasa o aroma placuta , balsamul fiind un real rasfat regal calmant si hranitor pentru pielea sensibila a buzelor.
Utilizare
Se aplica cu generozitate ori de cate ori este nevoie.
Ingrediente:
Olive oil, honey, beeswax, citrus aurantium dulcis flower oil, royal jelly.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apidermaliv Balsam pentru buze, 10 ml, Complex Apicol Veceslav

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.