Aparat de ras de unica folosinta pentru femei Venus Treasures 3 bucati, Gillette

900851616
900851616
3
Dispozitiv
Gillette
Stoc epuizat
2489 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Aparatele de ras de unica folosinta Gillette Venus Treasures Design Edition asigura o epilare delicata, cat mai aproape de piele la un pret accesibil. Aceste aparate de unica folosinta au un capat pivotant, rotunjit, cu 3 lame care asigura un epilat curat si fin dintr-o singura miscare.
- 3 lame inconjurate de perne de protectie moi pentru mai mult confort;
- Cap pivotant, rotunjit, care ajunge usor in zonele greu de epilat;
- Culoarea benzii indicatoare se estompeaza atunci cand nu te mai bucuri de un epilat Venus optim;
- Maner creat special pentru un control de exceptie.
Aparatele de ras de unica folosinta Gillette Venus Treasures sunt oferite in sase variante moderne, adaptate la stilul tau. Aceste aparate de ras de unica folosinta pentru femei Design Edition cu trei lame si cap rotunjit asigura un ras curat si fin dintr-o singura miscare.

Review

General

Tip produs Aparat de ras
Recomandat pentru Femei
Cantitate 3 buc

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Aparat de ras de unica folosinta pentru femei Venus Treasures 3 bucati, Gillette

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.