Apa pentru beblusi, +0luni, 1.5 L, Hipp

9980013466
9980013466
1
Solutie
Hipp
Stoc epuizat
701 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

HiPP Apă pentru sugari este o apă cristalină de izvor, ce îndeplinește cerințele speciale ale copilului dumneavoastră.
HiPP Apă pentru sugari este potrivită pentru prepararea hranei pentru sugari, care necesită amestecare cu apă, cum ar fi formulele de lapte, cerealele instant sau ceaiurile, pentru diluarea sucurilor sau ca atare, pentru potolirea setei.
În mod special, este potrivită în absența unei surse de apă potabilă de calitate corespunzătoare sau necunoscută (de exemplu, în călătorii).
apă naturală de izvor, oligominerală şi necarbogazificată
adecvată nevoilor particulare ale sugarilor
corespunzătoare pentru prepararea hranei sugarilor
pentru potolirea setei
pentru diluarea sucurilor
strict controlată
Indicatii: Apa pentru sugari HiPP este o apa cristalina de izvor, care indeplineste cerintele speciale ale copilului dumneavoastra. Apa pentru sugari este potrivita pentru prepararea hranei pentru sugari care necesita amestecare cu apa, cum ar fi formulele de lapte, cerealele instant sau ceaiurile, sau, pur si simplu, pentru diluarea sucurilor sau ca atare, pentru potolirea setei.
Cu un continut scazut de minerale si pentru prepararea hranei copiilor pentru prepararea hranei pentru copii nu necesita fierbere
pH = 7,6
Produsul sigilat poate fi pastrat, ferit de lumina, la temperatura camerei, pe toata perioada de valabilitate
Imediat dupa deschidere, HiPP Apa de izvor pentru copii poate fi folosita fara fierbere. Dupa deschidere, aveti grija ca continutul sticlei sa ramana curat si depozitati produsul intr-un loc ferit de lumina, la o temperatura de maximum 10 °C. Daca sticla este deschisa de mai mult de 24 de ore, recomandam fierberea HiPP Apei de izvor pentru copii, inainte de utilizare.
Pentru nutritia sigura si echilibrata a copilului dumneavoastra
Beneficii:
- apa naturala de izvor, oligominerala, necarbogazificata
- pentru prepararea hranei bebelusilor si copiilor
- pentru diluarea sucurilor
- nu necesita fierbere*
- pentru potolirea setei
- fara gluten, in mod natural
- strict controlata*
Tara de origine: Austria
Prezentare:
1.5L

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apa pentru beblusi, +0luni, 1.5 L, Hipp

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.