Apă micelară cu Argilă 150ml, Aslavital Mineralactiv

9980025929
9980025929
1
Solutie
Stoc epuizat
1130 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Apa micelară cu Argilă Aslavital Mineralactiv asigură o curățare blândă a tenului. Are o acțiune complexă antipoluare, de detoxifiere și eliminare a efectelor stresului urban.
Formulă unică și originală cu Argilă 100% naturală și Cobiodefender EMR.
Produs hipoalergenic. Testat dermatologic.
Adresabilitate
Apa micelară cu Argilă este recomandată pentru curățarea și detoxifierea tenurilor sensibile sau care se confruntă cu reacții la efectele negative ale factorilor de mediu (radiații UV, poluare urbană, poluare electronică), reacții alergice, roșeață, iritații, vase de sânge proeminente, deshidratare, ridare prematură.
Ingrediente active
Argila 100% Naturală din Munții Pădurea Craiului, netratată chimic, absoarbe și elimină toxinele din derm.
Cobiodefender EMR este un glycogen marin purificat, primul ingredient activ care acționează în vederea reducerii alterărilor biologice din piele, rezultate în urma expunerii la radiațiile electromagnetice, lumina vizibilă albastră și poluarea electronică. În asociere cu argila, asigură pielii energia necesară pentru a reduce efectele poluării urbane, a poluării electronice și radiațiilor UV.
Mod de utilizare Se aplică cu un disc cosmetic, dimineața și seara, pe față, gât și decolteu. Nu necesită clătire. Beneficii
Calmează tenul sensibil, iritat. Ten perfect curat, pregătit pentru aplicarea serului sau a cremei.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apă micelară cu Argilă 150ml, Aslavital Mineralactiv

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.