Apa De Trandafiri, 100ml (Uz Alimentar si Cosmetic), Herbavit

5999561562384
5999561562384
1
Solutie
Herbavit
Stoc epuizat
679 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Apa de trandafiri este un produs versatil care, datorită faptului că este 100% natural, poate fi folosit atât în gastronomie, oferind o aromă dulce parfumată preparatelor, cât și în cosmetică, pentru îngrijirea și hrănirea pielii. Este un produs tradițional zonei Orientale.
Pe lângă proprietățile antiseptice, antiiflamatoare și cicatrizante, apa de trandafiri conferă pielii un parfum delicat și poate fi folosită inclusiv în aromaterapie, ca odorizant de cameră sau în băi relaxante.
Apa de trandafiri Herbavit este 100% naturală și obținută prin distilarea petalelor de trandafir.
Proprietăți și utilizări:
Uz alimentar:
Apa aromată de trandafiri a fost folosită ca aromă timp de secole în bucătăria din Orientul Mijlociu, India și China. Poate fi adăugată în siropuri și este adesea presărată peste prăjituri și băuturi cu lapte, cum ar fi kheer (budinca de orez indian).
Apa de trandafiri se poate folosi ca ingredient pentru preparate orientale, prăjituri, produse de patiserie (tarte, madlene, biscuiți sau brioșe), înghețate și chiar băuturi.
Uz cosmetic:
Apa de trandafiri este potrivită pentru toate tipurile de piele, dar este recomandată mai ales celor cu tenul sensibil, cu pete roșii sau acnee, datorită proprietăților antiseptice, antiinflamatoare şi cicatrizante. Se poate utiliza și ca tonic pentru revigorarea tenului, mai ales în perioada de vară.
Apa de trandafiri este un bun demachiant, curăţă porii și calmează pielea iritată.
De asemenea, este ideală şi pentru îngrijirea scalpului şi a părului. Masată pe scalp, revigorează circulaţia sanguină, iar aplicată direct pe păr ajută la hidratarea şi regenerarea acestuia.
Apa de trandafiri poate fi utilizată și ca ingredient în produse cosmetice homemade. Se recomandă adăugarea acesteia în faza apoasă a compo
Mod de utilizare:
Alimentar: în funcție de preparat, se poate dilua în apă sau alte lichide.
Cosmetic: nediluată, ca tonic sau demachiant - 2-3 pufuri direct pe ten sau pe dischetă demachiantă, masați cu mișcări circulare până intră în piele. Poate fi utilizată zilnic, fără reacții adverse.
Ingrediente:
apă, extract de trandafir.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apa De Trandafiri, 100ml (Uz Alimentar si Cosmetic), Herbavit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.