Apa De Lavanda, 50ml, Adams

99800456415
99800456415
1
Solutie
Adams
Stoc epuizat
649 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere generala
Folosita din cele mai vechi timpuri datorita proprietatilor sale tamaduitoare, planta de lavanda reprezinta una dintre cele mai utilizate plante in tratamentele naturiste.
Apa de lavanda contine aceleasi componente ca si uleiul de lavanda, are toate calitatile benefice si aroma dulce de ulei esential, dar poate fi folosita fara diluare.
Apa de lavanda este un tonic excelent pentru nervi. Este recomandat in tratarea migrenei, durerilor de cap, anxietate, tensiune nervoasa, insomnie si stres emotional. Are efect de calmare si relaxare.
este un tonic muscular
restabileste echilibrul hormonal
are proprietati afrodisiace
este un dezinfectant
tine departe insectele
trateaza intepaturile de insecte
Apa de lavanda este recomandata pentru utilizarea ca un tonic pentru piele si par. Adauga stralucire si miros placut parului.
Pe langa aplicatiile direct pe piele, ca un spray de corp, spray-facial si tratament impotriva acneei, arsurilor solare, apa de lavanda functioneaza ca un spray de camera, lenjerie sau perna pentru un somn mai linistit sau pentru parfumarea hainelor calcate.
Citeste mai mult despre lavanda aici!

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apa De Lavanda, 50ml, Adams

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.