Antiperspirant Deodorant Crazy 40 ml, Gerovital Plant

9980027928
9980027928
1
Cosmetice
Gerovital Plant
Stoc epuizat
336 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Formularea unică cu pudră de origine Naturală de Tapioca oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei.
Conferă o senzaţie confortabilă, de piele catifelată și un parfum sofisticat. Parfumul este realizat de Casa de parfumuri Drom și se numeste New Icon of a Woman.
Fără alcool. Fără clorhidrat de aluminium.
Adresabilitate
Antiperspirantele Gerovital Plant sunt special destinate persoanelor care nu au o transpirație abundentă și care nu au nevoie de variante de antiperspirante pe bază de săruri de aluminiu. Eficiența antiperspirantă, dovedită prin măsurători instrumentale, este asigurată de 2 pudre: de Tapioca și o pudră minerală, care absorb umiditatea transpirației, fără să blocheze orificiile glandelor sudoripare, cum acționează sărurile de aluminiu.
Ingrediente active
Formulare nouă, eficientă de antiperspirant cu pudră naturală de Tapioca.
Pudra naturală de Tapioca are o mare putere de absorbtie atât a grăsimilor, uleiurilor cât și a umidității la nivelul pielii.
Note de vârf: bergamotă, grapefruit, frunze verzi, ananas, piper roz
Note de mijloc: acord acvatic, trandafir, lăcrămioare, iasomie
Note de bază: cedru, lemn de santal, mosc
Mod de utilizare A se agita înainte de utilizare. Pulverizaţi de la o distanţă de 15 cm direct pe piele!

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Antiperspirant Deodorant Crazy 40 ml, Gerovital Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.