Amrita 3xbiotics, 60 capsule, Virus Protect

6420488024581
6420488024581
1
Capsule
Lab Medica
Stoc epuizat
5786 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Amrita 3xBiotics, capsule este un supliment alimentar cu acțiune asupra întregului organism, oferind o stare generală bună. Menține buna funcționare a rinichilor, a ficatului, a inimii, a stomacului și a plămânilor având o acțiune tonică generală și energizantă.

Atomizat din polen polifloral fermentat în oțet din kombucha și miere, Amrita – cunoscută în sanscrită drept hrana zeilor – e obținută printr-o tehnică specială de fermentație aerobă și anaerobă, patentată. Polenul are un conținut proteic mare și cantități mari de vitamine lipo și hidrosolubile, minerale variate, oligopeptide și aminoacizi. Sunt prezenți toți aminoacizii esențiali, într-un raport echilibrat. La acestea se adaugă echipamentul enzimatic deosebit de bogat, alcătuit din aproximativ 100 enzime (oxidoreductaze, hidrolaze, transferaze, izomeraze, lipaze) din ceaiul de Kombucha.

Polenul în combinație cu kombucha, reprezintă un produs deosebit de bogat nutriţional, sursă de proteină de înaltă calitate; cu un conţinut complex şi echilibrat de aminoacizi cu o gamă variată de componente nutritive şi bioactive, toate elementele chimice care se regăsesc în corpul uman și ajută la menţinerea sănătăţii organismului.

Produsul este condiționat în capsule tari de gelatină și colorant/caramel, în greutate de 500 mg/cps.

Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. A se consulta specialistul înainte de administrare, în special în cazul femeilor care alăpteaza sau sunt însărcinate.

Supliment produs de SC Laboratoarele Medica SRL pentru VIRUS PROTECT

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Amrita 3xbiotics, 60 capsule, Virus Protect

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.