Amarin, 30 Compimate, Pharmacy Lab

9980036441
9980036441
1
Comprimate
Pharmacy Lab
Stoc epuizat
771 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Amarina este un supliment alimentar care este o sursă de vitamina B6 și extras din rizomi de ghimbir. Vitamina B6, conținută în preparatul AMARIN, ajută la reglarea activității hormonale și contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, a cărei tulburare este una dintre cauzele greaței. Vitamina B6 ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate și la reducerea oboselii și oboselii în timpul călătoriei. Extras din rizomele de ghimbir afectează secreția de sucuri gastrice și salivă.
Recomandări de utilizare:
Se recomandă ca supliment alimentar la dietă pentru a preveni tulburările digestive.
Amarin sub formă de tablete ușor de înghițit, mici, cu vitamine, este recomandat copiilor și adulților care nu tolerează călătoriile prin mijloace de transport (care suferă de boală de mișcare): mașină, autobuz, tren, navă, avion etc. Se
recomandă consultarea înainte de utilizare cu un medic.
Mod de adimistrare
Se recomandă adulților să ia 1-2 comprimate ținând cont de intervalele minime între doze de 2 ore. Cantitatea maximă este de 8 tablete pe zi.
Nu folosiți ca substitut pentru o dietă completă și echilibrată! Nu depășiți doza zilnică recomandată!
Contraindicații:
Nu este recomandat femeilor însărcinate și femeilor în timpul alăptării, cu sensibilitate crescută la componentele produsului.
Condiții de depozitare:
Depozitați în ambalajul original la îndemâna copiilor la o temperatură care nu depășește 30 ° C.
Perioada de valabilitate este de 3 ani. Ambalare

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Amarin, 30 Compimate, Pharmacy Lab

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.