Algoplant L 100, 20 Capsule, Fares

9980065412
9980065412
1
Capsule
Fares
Stoc epuizat
3351 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 14:00

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Se recomandă persoanelor cu cefalee și migrene.
Compoziție unică din 9 uleiuri esențiale, ce asigură efect și absorbție rapidă.
Reduce frecvența, intensitatea și durata durerilor de cap.
Efectul antialgic este dat de acțiunea antiinflamatorie intensă, cât și de acțiunea directă asupra receptorilor specifici durerii.
Efect scontat în maxim 1 oră de la prima administrare (1 cps pe zi – cefalee; 2 cps pe zi – migrene).
Acțiunea și efectele produsului corespund cerințelor comunicate echipei Fares de către specialiști reputați în domeniu (medici neurologi).
În cadrul evaluării clinice, Algoplant și-a dovedit eficiența în peste 80% din cazuri cu cefalee și migrene.
Nu generează hepatotoxicitate, edeme sau rezistență și dependență la tratament.
Produsul este 100% natural, fără excipienți, asigurând o biodisponibilitate optima.
Ingrediente
-ulei vegetal de floarea soarelui 100 mg
-ulei vegetal de negrilică (Nigella sativa oleum) 100 mg
-ulei esenţial de Betula alleghaniensis 28 mg
-ulei esenţial de turmeric (Curcumae longae aetheroleum) 28 mg
-ulei esenţial de lavandă (Lavandulae aetheroleum) 28 mg
-ulei esenţial de copaiba (Copaiferae aetheroleum) 20 mg
-ulei esenţial de mentă (Menthae piperitae aetheroleum) 20 mg
-ulei esenţial de lemongras (Cymbopoginis citrati aetheroleum) 20 mg
-ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum) 20 mg
-ulei esenţial de smirnă (Commiphorae myrrhae aetheroleum 20 mg
-ulei esenţial de tămâie (Boswelliae aetheroleum) 16 mg
Negrilica este originară din ţările est europene şi caspice, fiind actualmente cultivată în diverse zone de pe Glob. Dioscorides a descris planta sub denumirea de Melanthion, iar Plinius a denumit-o Git, denumire sub care o regăsim printre plantele pe care Charlemagne a ordonat să fie cultivate în fermele imperiale de pe domeniul său. Seminţele de Nigella sunt menţionate în London Pharmacopoeia începând cu ediţia 1721, precum şi în Pharmacopoeia of India.
Copaiba este un arbore veşnic verde, care vegetează în pădurile umede din America de Sud. Arborele de Copaiba a fost menţionat pentru prima dată în manuscrisul unui călugăr care a trăit în Brazilia între 1570 şi 1600. Ca şi alte specii din genul Copaifera, este o sursă de oleo-răşină cunoscută sub numele de balsam de copaiba. Balsamul de copaiba este obţinut din trunchiul copacului, şi a fost folosit pe scară largă de către popoarele native americane, utilizările fiind preluate în curând şi de către europeni.
Menta era cunoscută de daci sub numele de mantia, mentiă, mintă. Aceasta este amintită în scrierile greceşti ale lui Dioscorides, în cele latineşti de către Columella, Pilnius cel Bătrân şi alţii. Calităţile curative ale mentei erau deja menţionate în lucrările medicilor antici precum Hippocrates şi Paracelsus, iar în 1564 Lonicerus scria despre acestea în ediţia a III-a a publicaţiei Synopsis Stirpium Britannicum. Printre numeroasele sale beneficii, menta contribuie la o relaxare optimă.
Lemongrass este o plantă frecvent utilizată în zonele tropicale, în special în sud-estul Asiei. În ţări precum India, China şi Tailanda a fost şi este utilizată ca aromatizant în băuturi, deserturi şi alte preparate culinare. Uleiul esenţial de lemongrass a fost oficial descris în British Pharmacopoeia din 1914, având în compoziţie ca aldehidă principală citralul, acesta fiind în proporţie de 70 – 85%.
Cuişoarele, originare din Indonezia, îşi trag denumirea de la forma mugurilor florali care se aseamănă cu nişte cuie mici. Cuişoarele sunt utilizate în special pentru efectele uleiului esenţial pe care îl conţin. În aromaterapie uleiul de cuişoare se recomandă în stările de slăbiciune şi de lipsă de energie.
Betula alleghaniensis sau lutea, este denumit mesteacăn galben în zonele de origine. A fost un arbore necunoscut oamenilor de ştiinţă până în 1803, când exploratorul francez André Michaux l-a descris şi l-a denumit. Uleiul esenţial extras din acest arbore are o aromă balsamică şi are în compoziţia sa acid salicilic şi metil salicilat, substanţe prezente şi în scoarţa de salcie binecunoscută pentru calităţile sale terapeutice.
Turmericul este o plantă indigenă în mai multe zone din sudul şi estul Asiei, cu o istorie foarte îndelungată de utilizare medicinală. Medicina modernă recunoaşte importanţa sa, după cum se poate constata din cele peste 3000 de publicaţii apărute în ultimii 25 de ani. S-a demonstrat că prezintă acţiune antiinflamatoare şi astfel uşurează durerile inflamatorii.
Lavanda a fost un remediu tradiţional utilizat în Asia, Roma Antică, Grecia Antică, Europa, care poate fi regăsit şi în textele evreieşti antice şi în cele Biblice. În Insulele Britanice utilizarea lavandei merge mult în urmă, fiind menţionată printre remedii în „Physicians of Myddvai” (secolul XII). Lavanda, printre multiplele sale beneficii, contribuie la o relaxare optimă şi ajută la reducerea tensiunilor şi iritabilităţii.
Smirna şi tămâia au fost folosite din zorii antichității în cultele religioase ale diferitelor popoare. Ambele rășini sunt pomenite în scrierile sanscrite, în Biblie, în Coran și în multe lucrări ale scriitorilor greci, romani și arabi. În Evul Mediu, smirna are o importanță considerabilă în domeniul farmacologiei, cosmeticelor și parfumeriei. În secolul al XVI-lea Valerius Cordus și Conrad Gesner au distilat uleiul de smirnă adăugându-l în 1589 în Dispensatorium Noricum.
Tămâia este, probabil, primul produs odorant folosit de om, Egiptul importându-l din India încă din anul 1500. Rezina obţinută din speciile de tămâie a fost folosită în ceremonii religioase de la începuturile istoriei scrise. A fost una dintre cele patru plante folosite pentru prepararea Balsamului de Ierusalim, formulat în 1719 în farmacia mănăstirii Saint Savior din vechiul oraş Ierusalim. Unul din beneficiile importante ale rezinei din tămâie este acela de susţinere a activităţii mentale.
Nume*
E-mail*
Oras
Mesajul tau
 Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.

Beneficii

-turmericul susţine funcţionarea sistemului nervos şi calmează durerile inflamatorii, favorizând un bun echilibru mental;

-smirna ajută la păstrarea confortului la nivelul capului şi susţine funcţia nervoasă;

-tămâia ajută la îmbunătăţirea funcţiei mentale;

-menta şi lavanda contribuie la o relaxare optimă;

-lavanda ajută la reducerea tensiunilor, iritabilităţii şi a agitaţiei

Mod de administrare

– 1 capsulă pe zi la nevoie. Dacă după prima utilizare aveţi nevoie de un efect mai intens, în decurs de o oră puteți să mai luați încă o capsulă.

– 2 capsule pe zi, timp de o lună pentru eliminarea disconfortului persistent la nivelul capului. Cura se poate repeta la nevoie, după o pauză de 2 – 4 săptămâni.

ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în caz de gastrită acută, ulcer gastroduodenal acut, hiperaciditate, reflux gastroesofagian, copiilor sub 7 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Evitaţi asocierea pe perioade îndelungate cu cumarinele, anticoagulantele, antiagregantele plachetare.

A se păstra la loc uscat şi la temperatura mediului ambiant. Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Algoplant L 100, 20 Capsule, Fares

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.