Afa Stem Complex, oferta 60+10 capsule, Herbagetica

915155161656
915155161656
1
Capsule
Herbagetica
Stoc epuizat
5869 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Stimulează producția de Celule Stem, antioxidant, favorizează necrozarea formațiunilor tumorale, stimulează sistemul imunitar și regenerarea celulelor nervoase
Afă Stem Complex conține 3 alge verzi-albastre (Alga AFA, Spirulina și Chlorella) cu efecte excepționale în stimularea producției de Celule Stem în organism și regenerarea acestuia.
Contribuie la:
- stimularea producției de Celule Stem adulte;
- ficocianină și clorofilă conținute, în proporții diferite, de către aceste alge stimulează producția de celule stem adulte din măduva spinării, precum și migrarea celulelor stem adulte acolo unde este nevoie de ele pentru regenerarea organismului;
- creșterea rezistenței organismului față de stresul psihic, fizic, oxidativ ;
- stimularea regenerării celulelor nervoase;
- protejează integritatea structurală și funcțională a celulelor neuronale, stimulând capacitatea de concentrare și memorare și conservând funcția cognitivă odată cu înaintarea în vârstă;
- stimularea formării elementelor figurate ale sângelui;
- îmbunătățirea fluxului sanguin la nivel cerebral și periferic, asigurând o mai bună oxigenare a organismului;
- funcționarea normală a sistemului imunitar;
- reduce acțiunea infecțiilor bacteriene și virale;
- stimulează activitatea celulelor deja existente în sistemului imunitar, având rolul de a identifica și elimină celulele canceroase sau infectate cu un virus;
- favorizarea necrozării formațiunilor tumorale;
- inhibă vascularizarea tumorilor, împiedicând dezvoltarea acestora și proliferarea celulelor maligne;
- potententarea acțiunii chimioterapiei și radioterapiei;
- diminuează acțiunea efectelor secundare severe.
Indicații:
Se utilizează că adjuvant în:
- deficiențe imunitare;
- refacere rapidă după traumatisme, intervenții chirurgicale, tratamente invazive;
- boala canceroasă, leucemie, radioterapie și chimioterapie;
- Alzheimer, Parkinson;
- hepatita virală A, B, C, ciroză;
- diabet;
- sindrom de oboseală cronică, tulburări de vedere pe fond de oboseală;
- anemie.
Algă AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Celulele Stem sunt cele care au o capacitate foarte mare de multiplicare, putându-se reconstrui și regenera orice țesut sau organ din corpul uman. Celulele Stem construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte). Regenerarea celulară a organismului susține refacerea țesuturilor afectate, inhibă dezvoltarea celulelor canceroase și previne formarea și extinderea tumorilor.
Originară din lacul Klamath, SUA, Alga AFA este cunoscută pentru conținutul ridicat de nutrienți (12 vitamine, 27 de minerale naturale esențiale și 11 pigmenți naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor și coenzimelor), care sunt foarte ușor absorbiți de organism (în proporție de 97%).
Spirulina este o microalgă extrem de bogată în fier, betacaroten, vitamine, minerale și oligoelemente. Unul dintre beneficiile vitale ale algei constă în intensificarea activității sistemului imunitar, ajutând în lupta împotriva cancerului și a oricărei boli transmisă pe cale virală. Spirulina este folosită în combaterea colesterolului și a diabetului prin regularizarea nivelului glicemiei din sânge. Alături de Chlorella stimulează detoxifierea organismului prin eliminarea metalelor grele și a altor poluanți.
Chlorella, datorită clorofilei și numeroaselor vitamine și minerale conținute, are un spectru mare de acțiune. Ajută la prevenirea și combaterea tumorilor, ajută la purificarea sângelui și a țesuturilor, oferind o mai bună oxigenare a organismului. Contribuie la combaterea obezității, moderând apetitul. De asemenea, previne deficitul de vitamine și minerale în timpul dietelor. Chlorella este o sursă naturală excelentă de acizi grași, inclusiv Omega 3 și minerale: fier, calciu, magneziu, potasiu, sulf și mangan.
Ingrediente/1 capsulă:
Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) organica, din lacul Klamath, SUA 136 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine 132 mg
Spirulina (Spirulina maximă) standardizată cu minim 60% proteine 132 mg

Mod de administrare:
Cate 1 - 2 capsule, de 3 ori pe zi.
Precauții:
A se administra cu precauție femeilor însărcinate sau care alăptează.
Contraindicații:
Nu se cunosc.
Prezentare:
60+ 10 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Afa Stem Complex, oferta 60+10 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.