Afa Stem Complex, 60 capsule, Herbagetica

6425262004411
6425262004411
1
Capsule
Herbagetica
Stoc epuizat
6997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 4 April • 12:00

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Stimulează producţia de Celule Stem, favorizează necrozarea formaţiunilor tumorale, antioxidant

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar AFA STEM Complex cu spirulina

Alcatuit din alga AFA, Spirulina si Chlorella, trei substante cu rol benefic in stimularea productiei de celule stem adulte in organism, suplimentul alimentar AFA STEM Complex (100 CPS) este ideal pentru prevenirea dezvoltarii cancerului sau a tumorilor in corpul uman. AFA STEM Complex imbunatateste fluxul sanguine la nivel cerebral si periferic, asigurand o buna oxigenare a organismului si sustine functionarea normala a sistemului imunitar. Bun remediu in tratarea si prevenirea infectiilor bacteriene sau virale, AFA STEM Complex stimuleaza activitatea celulelor deja existente in sistemul imunitar si identifica si elimina celulele canceroase sau infectate cu virusi. AFA STEM Complex este un bun adjuvant in favorizarea necrozarii formatiunilor tumorale, prin inhibarea dezvoltarii acestora si proliferarea celulelor maligne. AFA STEM Complex este recomandat persoanelor ce urmeaza sedinte de chimioterapie, radioterapie, in leucemie sau boli canceroase.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar AFA STEM Complex cu spirulina

AFA STEM COMPLEX contine 3 alge verzi-albastre (Alga AFA, Spirulina si Chlorella) cu efecte exceptionale in stimularea productiei de celule stem in organism si regenerarea acestuia.

Contribuie la:

    stimularea productiei de celule stem adulte: ficocianina si clorofila continute, in proportii diferite, de catre aceste alge stimuleaza productia de celule stem adulte din maduva spinarii, precum si migrarea celulelor stem adulte acolo unde este nevoie de ele pentru regenerarea organismului;
    cresterea rezistentei organismului fata de stresul psihic, fizic, oxidativ;
    stimularea regenerarii celulelor nervoase: protejeaza integritatea structurala si functionala a celulelor neuronale, stimuland capacitatea de concentrare si memorare si conservand functia cognitiva odata cu inaintarea in varsta;
    stimularea formarii elementelor figurate ale sangelui: imbunatatirea fluxului sanguin la nivel cerebral si periferic, asigurand o mai buna oxigenare a organismului;
    functionarea normala a sistemului imunitar: reduce actiunea infectiilor bacteriene si virale: stimuleaza activitatea celulelor deja existente in sistemului imunitar, avand rolul de a identifica si elimina celulele canceroase sau infectate cu un virus;
    favorizarea necrozarii formatiunilor tumorale: inhiba vascularizarea tumorilor, impiedicand dezvoltarea acestora si proliferarea celulelor maligne;
    potententarea actiunii chimioterapiei si radioterapiei;
    diminueaza actiunea efectelor secundare severe.

Se utilizeaza ca adjuvant in:

    deficiente imunitare;
    refacere rapida dupa traumatisme, interventii chirurgicale, tratamente invazive;
    boala canceroasa, leucemie, radioterapie si chimioterapie;
    Alzheimer, Parkinson;
    hepatita virala A, B, C, ciroza;
    diabet;
    sindrom de oboseala cronica, tulburari de vedere pe fond de oboseala;
    anemie.


Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Celulele Stem sunt cele care au o capacitate foarte mare de multiplicare, putandu-se reconstrui si regenera orice tesut sau organ din corpul uman. Celulele Stem construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte). Regenerarea celulara a organismului sustine refacerea tesuturilor afectate, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase si previne formarea si extinderea tumorilor.

Originara din lacul Klamath, SUA, Alga AFA este cunoscuta pentru continutul ridicat de nutrienti (12 vitamine, 27 de minerale naturale esentiale si 11 pigmenti naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor si coenzimelor), care sunt foarte usor absorbiti de organism (in proportie de 97%).

Spirulina este o microalga extrem de bogata in fier, betacaroten, vitamine, minerale si oligoelemente. Unul dintre beneficiile vitale ale algei consta in intensificarea activitatii sistemului imunitar, ajutand in lupta impotriva cancerului si a oricarei boli transmisa pe cale virala. Spirulina este folosita in combaterea colesterolului si a diabetului prin regularizarea nivelului glicemiei din sange. Alaturi de Chlorella stimuleaza detoxifierea organismului prin eliminarea metalelor grele si a altor poluanti.

Chlorella, datorita clorofilei si numeroaselor vitamine si minerale continute, are un spectru mare de actiune. Ajuta la prevenirea si combaterea tumorilor, ajuta la purificarea sangelui si a tesuturilor, oferind o mai buna oxigenare a organismului. Contribuie la combaterea obezitatii, moderand apetitul. De asemenea, previne deficitul de vitamine si minerale in timpul dietelor. Chlorella este o sursa naturala excelenta de acizi grasi, inclusiv Omega 3 si minerale: fier, calciu, magneziu, potasiu, sulf si mangan.

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar AFA STEM Complex cu spirulina

    Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) - 136 mg;
    Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) - 132 mg;
    Spirulina (Spirulina maxima) - 132 mg.


Modul de administrare al suplimentului alimentar AFA STEM Complex cu spirulina

    Cate 1 - 2 capsule, de 3 ori pe zi.

 

Apeleaza la un supliment naturist AFA Stem pentru imunitate si te pazesti de afectiuni

Imunitatea reprezinta o insusire a organismelor de a se opune in fata agentilor patogeni (virusuri, bacterii, fungi, radiatii, substante toxice, medicamente etc), pastrandu-si sanatatea in fata afectiunilor. De multe ori insa, sistemul imunitar este slabit. Noi trebuie sa actionam pentru fortificarea lui, folosind diverse suplimente nutritive.

O imunitate scazuta inseamna vulnerabilitate in fata afectiunilor

Atunci cand corpul nostru este atacat de agentii patogeni amintiti mai sus, el trebuie sa poata face fata situatiei. Daca agentii patogeni sunt in cantitati mici, organismul se poate apara singur. Insa daca sistemul imunitar este slabit, pentru a face fata agentilor patogeni trebuie sa contribuim la fortificarea lui.

Sistemul imunitar secreta anticorpi, dar fara ajutor extern acestia nu pot lupta singuri impotriva afectiunilor. Cert este ca fara un sistem imunitar puternic, suntem vulnerabili in fata infectiilor sau a altor afectiuni.

Care este legatura dintre imunitate si diviziunea celulara?

O imunitate crescuta inseamna un organism sanatos. Consumul excesiv de de alcool, tutun, cafeina, nivelul de poluare si de radiatie, alimentatia chimizata, stresul oxidativ, sedentarismul sunt doar cateva posibile cauze ale afectiunilor tumorale, care apar in urma unei diviziuni celulare defectuase.

O imunitate slabita poate declansa o diviziune celulara anormala. In urma acestei diviziuni pot aparea celule canceroase, care se unesc si formeaza tesuturi tumorale vizibile clinic. Celulele canceroase sunt alterari metabolice care se inmultesc haotic si care duc in timp la distrugerea organismului.

Opteaza pentru AFA Stem Complex, un supliment naturist pentru imunitate

AFA Stem Complex este un supliment naturist pentru imunitate, dar care are efecte benefice si asupra diviziunii celulare. Acest adjuvant natural AFA Stem este alcatuit din alge marine care ajuta organismul sa lupte cu factorii nocivi si ajuta la crearea de noi celule.

Aceste comprimate AFA Stem imbunatatesc starea generala de rezistenta a organismului, protejand celulele de stresul oxidativ. Odata intarit organismul, intre corp si afectiuni se va crea o bariera de protectie greu de strabatut.

Suplimentul alimentar AFA Stem previne dezvoltarea cancerului sau a tumorilor in corp. AFA Stem Complex imbunatateste fluxul sanguin la nivel cerebral si periferic. Bun remediu in tratarea si prevenirea infectiilor bacteriene sau virale, AFA Stem Complex stimuleaza activitatea celulelor.

Review

General

Tip produs capsule
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Sustinerea proceselor regenerative si de diferentiere celulara
Forma Farmaceutica/ Tip Produs Supliment alimentar
Cantitate 60 capsule

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Afa Stem Complex, 60 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.