Absorbante, Libresse Ultra Normal Thin Wings, 10 buc/set

7310791180663
7310791180663
1
Tampoane
Sca Care Of Life
Stoc epuizat
549 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere
Tripla protectie cu absorbantul care ti se potriveste perfect.
Nu-i asa ca e grozav sa le poti avea pe toate?
Special create pentru formele tale, absorbantele Libresse Ultra iti ofera confort incredibil si protectie maxima. Acum cu tripla protectie si forma unica fata-spate esti pregatita oricand pentru orice.
Libresse Ultra Normal este disponibil si in variante de 20 si 40 de bucati. Tehnologie SecureFit™ pentru a se potrivi perfect formelor tale
Nucleu cu absorbtie rapida
Margini ce retin lichidul in interior
Bariere de jur imprejur
Grosime - 3 mm
Lungime - 240 mm
Nu stii ce sa faci cu absorbantul folosit?
Descopera inovatia Roll Press Go! Ambalajul absorbantului este perfect resigilabil de jur imprejur, astfel incat acum il poti arunca in mod discret. Doar infasori absorbantul folosit, presezi capetele ambalajului, sigilezi absorbantul in interior, arunci la cosul de gunoi si asta e tot!
Roll Press Go - Maxima discretie, oriunde te-ai afla.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Absorbante, Libresse Ultra Normal Thin Wings, 10 buc/set

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.