Fiole intensiv antimătreață 10 fiole x 10ml, Gerovital Tratament Expert

9980026255
9980026255
1
Fiole
Stoc limitat
6588 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Elimină rapid mătreața uscată, curăṭă scalpul și redă strălucirea părului. Tratamentul se bazeză pe proprietățile deosebite ale DANDRILYS-ului, extract din scoarța copacului brazilian Ziziphus Joazeiro, bogat în saponine, cu efect calmant, antiiritant. 

Ingrediente active

Conține: Dandrilys, Provitamina B5, complex de ingrediente active naturale.

Dandrilys este un extract din scoarța copacului brazilian Ziziphus Joazeiro, bogat în saponine, cu efect calmant, antiiritant.

Cu un complex de ingrediente active naturale, tratamentul are o eficiență similară unor agenți consacrați ca ZN-pyrithione, reducând secreția de sebum și mătreața după primele aplicări, reducere ce se menține și după finalizarea tratamentului.

Provitamina B5 are efect de hidratare a scalpului și firului de păr, redându-i aspectul sănătos.

Mod de utilizare
Se dă tot serul în partea de jos a fiolei, după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă.
Pentru ruperea fiolei, puteți folosi capacul de protecție - instrucțiunile se găsesc pe prospectul din interiorul cutiei - sau înfăşurând fiola într-un şerveţel, înainte de rupere.
Nu este necesară spălarea părului înainte sau după aplicare. Aplicați serul la rădăcina firului de păr și masați ușor, până la absorbția lui. Tratamentul se aplică 1 fiolă la 3 zile, timp de 30 de zile.
Nu se clătește!

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fiole intensiv antimătreață 10 fiole x 10ml, Gerovital Tratament Expert

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.