Vitix, 30 comprimate, Acm

9980034951
9980034951
1
Comprimate
Acm
Stoc limitat
10081 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Recomandari:
O formula speciala pentru intarirea sistemului de aparare antioxidant si limitarea stresului oxidativ perceput si a stresului oxidativ celular, partial responsabil pentru aparitia unor boli de piele (vitiligo, sindrom Down, psoriazis, intoleranta la soare, imbatranirea fotoindusa a pielii)
Proprietati:
Prima asociere dintre antioxidantii primari si cei secundari, actionand la sursa asupra productiei de radicali liberi. Contine un extract proteic de pepene, EXTRAMEL, bogat in mod natural in antioxidanti primari (catalaza si SOD), alaturi de antioxidantii secundari (Se, Cu, Zn, vitaminele C, E, B9, B12).
Intensifica procesele naturale de aparare ale organismului si actioneaza la sursa asupra productiei de radicali liberi si asupra speciilor de oxigen reactiv (ROL) pentru a limita deteriorarea celulei.

Mod de utilizare:
Se administreaza o tableta pe zi, in timpul uneia dintre mese, minim 3 luni de zile. Pentru copii se poate administra incepand cu varsta de 8 ani.
Prezentare:
30 de capsule,

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitix, 30 comprimate, Acm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.