Vitamina D3 2000UI, 60 comprimate, Naturell

9980046191
9980046191
1
Comprimate
Ups Romania
Stoc epuizat
2806 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Naturell® Vitamina D3 2000 oferă doza optimă de vitamina D3 într-o formulă de origine şi calitate suedeză.
Vitamina D are numeroase beneficii documentate asupra organismului:
• SUSŢINE SISTEMUL IMUNITAR.
• Contribuie la menţinerea sănătăţii oaselor şi a dinţilor.
• Susţine buna funcţionare a sistemului muscular.
• Susţine absorbţia corectă a calciului.
S-a demonstrat faptul că suplimentarea cu vitamina D (400 - 2000 UI/zi) reduce simptomele asociate infecţiei tractului respirator. Vitamina D, administrată o dată pe zi, reduce incidenţa infecţiilor respiratorii cu până la 49%.
Naturell® Vitamina D3 2000 se prezintă sub formă de comprimate masticabile (nu necesită administrarea cu apă) şi conţine arome naturale care oferă un gust foarte bun de lămâie şi vanilie.
În plus, are o “etichetă curată”: fără gluten, fără gluten, fără lactoză, fără agenţi de încărcare, conservanţi sau coloranţi sintetici.
Naturell Vitamina D3 2000 este recomandată adulţilor, inclusiv femeilor însărcinate și celor care alăptează, precum şi copiilor începând cu vârsta de 11 ani şi adolescenţilor.
Doza zilnică recomandată: 1 comprimat masticabil/zi.
Ingrediente: 1 comprimat masticabil conţine: 50 µg (2000 UI) vitamina D3 (1000 %*). *Valoare Nutriţionala de referinţă
Acest supliment alimentar conţine îndulcitor.
Ambalaj: cutie cu 60 comprimate masticabile. Produs fabricat în Suedia.
Precauţii: A nu se depăşi doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se consuma dacă sunteţi alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul şi informaţiile de pe ambalaj.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina D3 2000UI, 60 comprimate, Naturell

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.