Vitamina C max 1OOO mg,30 capsule, PharmA-Z

9980039968
9980039968
30
Capsule
Pharma-z
Stoc epuizat
1199 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Vitamina C Max este un supliment alimentar destinat persoanelor cu nevoi crescute de vitamina C, cum ar fi cele expuse la stres, persoanele active, fumători, persoanele în vârstă.
Consumul este recomandat persoanelor cu imunitate scăzută, mai ales toamna și iarna, însa se poate consuma tot timpul anului.
Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Ingrediente/capsulă:
Acid L-ascorbic (vitamina C); extract din portocale amare Citrus aurantium cu 90% bioflavonoide; săruri de magneziu ale acizilor grași (agent antiaglomerant); capsula: gelatină; dioxid de titan, oxid roșu de fier, oxid galben de fier (coloranți).

Mod de utilizare:
Adulți: 1 capsulă pe zi.
Atenționări:
Acest produs este destinat adulților.
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Mod de păstrare: A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, într-un loc uscat, ferit de razele soarelui.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Greutate netă: 34.38 g (30 de capsule a câte 1146 mg).
Ambalajul conține 3 blistere a câte 10 capsule.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina C max 1OOO mg,30 capsule, PharmA-Z

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.