Vitamina C 800mg, 20 comprimate, Pharmex

902145873
902145873
1
Comprimate
Pharmex
Stoc limitat
1729 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 12:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Comprimate masticabile cu aroma de portocale.
Un comprimat masticabil contine:
800 mg Vitamina C
excipienti pentru 1 comprimat
Indicatii: Diateze hemoragice prin diminuarea rezistentei capilarelor, infectii, plagi, arsuri, intoxicatii, anemie, gingivite, astenie, stari de stress, sarcina, boala ulceroasa, hepatiteparenchimatoase.
Contraindicatii : litiaza oxalica. Reactii adverse: Manifestari iritative gastrice favorizate de doze mari si suferintele gastrice. Vitamina C mareste capacitatea de rezistenta organismului la infectii, ca antioxdidant apara de influenta negativa a radicalilor liberi ce determina imbatranirea prematura a celulelor si aparitia bolilor degenerative; combate oboseala si stresul; contribuie la formarea colagenului si accelereaza vindecarea ranilor; scade nivelul de colestrol din sange; ajutand la prevenirea aterosclerozei; factor importand in dezvoltarea normala a oaselor, cartilagiilor, dintilor si gingiilor; intreste vasele capilare si le scade permabilitatea; diminueaza formarea potentialelor substante cancerigene care apar in intestin in timpul digestiei; ajuta la absorbtia fierului in organism, avand rol in producerea hematiilor.

Mod de administare:
Ca supliment alimentar 1 comprimat pe zi Pentru sportivii in activitate fizica si psihica intensa, pentru persoanele aflate in convalescenta sau alte categorii de persoane cu necesar crescut de vitamina C.

Review

General

Tip produs comprimate
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Mentinerea sanatatii si functionarii normale a sistemului imunitar
Cantitate 20 comprimate

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina C 800mg, 20 comprimate, Pharmex

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.