Vitamina C 1000 Mg, 60 capsule, Virus Protect

6420488024697
6420488024697
1
Capsule
Lab Medica
Stoc epuizat
3210 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Vitamina C 300 mg cu aromă de zmeură, comprimate favorizează apărarea naturală a organismului și îl susține în stări caracterizate de o imunitate scăzută. Conține celuloză, amidon din porumb și magneziu care conferă calitățile necesare unui supliment care să te păstreze în cea mai bună formă și să mențină nivelul de energie la cote înalte.

Vitamina C 300 mg cu aromă de zmeură, comprimate constituite din vitamina C, și pulbere din fructe de măceș și acerolă (vișină tropicală), care îndeplinesc rolul de antioxidanți ce cresc rezistența organismului față de stresul oxidativ.

Elementele care au fost folosite pentru crearea capsulelor de vitamina C 1000 mg sunt produse natural, având o concentrație ridicată de vitamina C, începând cu pulberea de fructe de măceș, care se poate regăsi ca medicament sub toate formele. Pulberea de măceșe se prepară din măceșe uscate, din care se scot sâmburii și apoi se macină fin, iar prin calitățile ei ajută în special la creșterea imunității.

Pe lângă aportul de vitamina C, pulberea din fructele de acerola constituie o sursă importantă de vitamina A, fiind un bun înlocuitor pentru morcovi.

Celuloza microcristalină este o pulbere albă fină, numită și „microcristalin”, deoarece micile sale cristale pot fi vizualizate doar la microscop. Aceasta ajută la depozitarea vitaminelor în corp și ajută corpul prin conținutul lor ridicat de fibre.

Amidonul de porumb oferă foarte multe beneficii, printre care putem menționa, reducerea iritațiilor și inflamațiilor cutanate, ameliorarea simptomelor apărute în urma mușcăturilor de insecte, dar mai ales ameliorarea stărilor de oboseală.

Dioxidul de siliciu în combinație cu vitamina C s-a dovedit a fi extrem de eficientă contra afectiunilor auto-imune (afecțiuni în care sistemul imunitar își atacă propriul organism), ajutând și la stimularea producției de colagen în corp.

Stearatul de magneziu vegetal ajută la consumul eficient al capsulelor.

Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. A se consulta specialistul înainte de administrare, în special în cazul femeilor care alăptează sau sunt însărcinate. Vitamina C în exces poate avea efect laxativ.

Supliment produs de SC Laboratoarele Medica SRL pentru VIRUS PROTECT

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina C 1000 Mg, 60 capsule, Virus Protect

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.