Verdiogast 20 Capsule, Plantextrakt

9980048297
9980048297
1
Capsule
Plantextract
Stoc limitat
2986 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 15:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Verdiogast® conține ingrediente naturale standardizate:
Extracte standardizate Per cps.
Rozmarin frunze (Rosmarinus officinalis) 125 mg
Anghinare frunze (Cynara scolimus) 100 mg
Inulină din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus) 50 mg
Kiwi (Actinidia chinensis) 23 mg
Turmeric rădăcină (Curcuma longa) 9 mg
Mențiuni de sănătate (recomandări principale):
Să mâncăm este o plăcere. Dar ce ne facem cu senzația de greutate sau prea plin de după masă? Să ne amintim că o bună digestie depinde de funcționarea optimă atât a stomacului, cât și a pancreasului și a ficatului, deoarece cele 3 organe cooperează pentru a ne simți bine după masă.
Extractele din plante pot sprijini digestia în mod natural, fără să supună organismul unor compuși chimici de sinteză și fără să creeze dependență. VerdioGast® este un produs cu ingrediente naturale. Conține extracte standardizate, care contribuie la digestia alimentelor, reduc senzația de plenitudine gastrică și susțin buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare:
Extractul din frunze de Rozmarin este folosit tradițional pentru susținerea digestiei. Ajută la menținerea funcției hepatice normale, contribuie la susținerea producției de fluide digestive din organism (stomac, pancreas, intestin); susține drenajul hepato-biliar. Susține funcția hepatică și biliară; fiind util pentru menținerea funcțiilor fiziologice de purificare. Susține funcția tractului intestinal.
Extractul din frunze de Anghinare susține digestia, contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal contribuind la confortul intestinal; susține detoxifierea și fluxul de suc digestiv, menține sănătatea ficatului și ajută la menținerea la nivel normal a lipidelor din sânge.
Inulina din Cicoare susține digestia, producția de fluide digestive, peristaltismul și sănătatea ficatului.
Extractul din fructe de Kiwi conține actinidină, o enzimă proteolitică care favorizează digestia proteinelor și tranzitul intestinal.
Extractul din rădăcină de Turmeric ajută la menținerea sănătății ficatului; susține apetitul, împiedică acumularea de grăsimi și contribuie la eliminarea lor de către ficat.
Mod de utilizare:
Adulți, copii peste 12 ani: 1-2 capsule x maxim 3/ zi.
La nevoie: în timpul mesei, sau imediat după masă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Verdiogast 20 Capsule, Plantextrakt

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.