Uromagic, 30 Capsule, Parapharm

6421971000778
6421971000778
1
Capsule
Parapharm
Stoc epuizat
1295 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uro-Magic cu extract de merisor este un supliment alimentar produs de Parapharm, recomandat pentru mentinerea sanatatii tractului urinar.
Bogat in extract superconcentrat din fructe de merisor, cunoscute de mii de ani pentru proprietatile lor benefice asupra tratarii infectiilor urinare, Uro-Magic este alegerea potrivita pentru ameliorarea simptomelor cauzate de cistita sau nefrita.
Uro-Magic contribuie la scaderea aderentei microorganismelor patogene la peretii cailor urinare si ajuta la desprinderea acestora, mentinand astfel sanatatea intregului tract urinar.
Uro-Magic cu extract de merisor este un produs naturist ce poate fi administrat si pentru reducerea inflamatiilor cailor urinare sau renale, sustinand sanatatea rinichilor si a intregului aparat urinar.
Suplimentul alimentar Uro-Magic contine extract superconcentrat din fructe de merisor.
Aceste fructe reprezinta o sursa foarte bogata de bioflavonoizi care scad aderenta, la peretii cailor urinare, a microorganismelor patogene si ajuta la desprinderea lor.
Medicina populara utilizeaza fructele de merisor pentru mentinerea sanatatii tractului urinar.
Administrare:
Se recomanda consumul de 1-3 capsule/zi, cu mult lichid (cel putin 200 ml de ceai sau apa), pe stomacul gol, cu cel putin 30 minute inainte de mese.
Compozitie:
Extract standardizat din fruct de merisor (Vaccinum vitis-ideae) 367,00 mg
Prezentare:
30 capsule gelatinoase tari

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Uromagic, 30 Capsule, Parapharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.