Ulei esential de portocale, 10 ml, Zanna

9980047827
9980047827
1
Ulei
Zanna
Stoc limitat
920 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 4 April • 14:23

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- efect relaxant;
- mirosul uleiului esențial de portocală dulce aduce seninătate, prospețime și căldura in ambient, ajută la relaxare, induce un somn liniștit inclusiv pentru copii;
- folosit in amestec cu creme sau loțiuni ajută la detoxifierea și descongestionarea pielii, este un bun tonic in general pentru orice tip de piele, improspătează și revitalizează pielea;
- inhalațiile sunt foarte potrivite pentru tratarea problemelor respiratorii, a răcelilor, gripei și pentru pregătirea tenului in vederea unui tratament cosmetic ( pentru aceasta, se toarnă intr-un vas 1L de apă clocotită și se adăugă 3-4 picături de ulei, vaporii degajați se inspiră stand aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare ).
Mod de utilizare:
3-6 picaturi in vasul de aromoterapie, in apa de baie sau diluat in ulei purtator pentru masaj.
Ingrediente:
Ulei esential portocale 100%.
Precautii:
A se evita contactul direct cu ochii sau pielea.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Prezentare:
10 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei esential de portocale, 10 ml, Zanna

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.