Ulei esențial de Oregano, 30 capsule, Vitacare

9980044044
9980044044
1
Capsule
Vitacare
Stoc limitat
4828 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Poate prezenta proprietăți antiseptice pulmonare, mucolitice și expectorante. Poate fi recomandat pentru eliminarea impurităților bronhiale. Un bun curățitor intestinal, cu efecte detoxifiante și antiseptice puternice. Util în infecții și paraziți intestinali. Recomandat în cazul bronșitelor medii însoțite de tuse ocazională. Ajută la eliminarea impurităților bronșice, calmant pentru tuse și ușurează respirația în special la copii.
Uleiul esențial de oregano poate prezenta proprietăți antiseptice pulmonare, mucolitice și expectorante și poate fi recomandat pentru eliminarea impurităților bronhiale datorită principiilor active existente în componența sa.
Indicații:
Oregano- ulei esențial este un antioxidant deosebit de puternic, cu acțiune antibacteriană, antiseptică, antispasmodică, carminativă, colagoga (favorizează evacuarea bilei în duoden), detoxifiantă. Oregano – ulei esențial este un bun curățitor intestinal, cu efecte detoxifiante și antiseptice puternice. Prin conținutul de oregano, este un bun adjuvant pentru digestie, fiind în același timp și un remediu bun în lupta contra agenților patogeni ingerați o dată cu alimentele. Oregano ne protejează de infecții și paraziți intestinali. Oregano are proprietăți terapeutice recunoscute, dintre care menționăm: tulburări gastrointestinale, combaterea diareei, aerofagie, calmarea colicilor abdominale, renale, biliare, adjuvant în gastrița cronică, în ulcerul gastro-duodenal, adjuvant în afecțiuni hepatice și biliare, supliment alimentar recomandat în cazul bronșitelor medii însoțite de tuse ocazională, pentru a restabili fluxul pulmonar, prezintă proprietăți antiseptice pulmonare, mucolitice și expectorante, ajută la eliminarea impurităților brontice, calmant pentru tuse și ușurarea respirației în special la copii, este eficient pentru stomatite, gingivite, aftoze bucale, ulcerații, arsuri, alopecii difuze, halena bucală, poate fi un bun antibiotic natural, cu efecte antimicrobiene naturale fără inducerea de reacții adverse, prezintă efecte deosebit de puternice asupra bacteriilor, virusurilor, ciupercilor și paraziților. Uleiul esențial de oregano conține timol, carvacrol, camfen, limonen - substanțe cu proprietăți antioxidante. Carvacrolul sau cymophenolul - distruge nu numai microbii, ci și paraziții de tipul giardia lamblia.
Compoziție:
Ulei esențial de oregano (origanum compactum) 50.00 mg. Excipienți : lecitină ( non-gmo) 450.00 mg.

Mod de administrare:
1 capsula x 3 capsule/zi, după mesele principale, timp de maxim 10 zile și recomandate a se administra încă 2 luni după îndepărtarea simptomelor acute.
Precauții:
A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate și ferite de lumină directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Nu se administrează copiilor sub 6 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanelor cu ulcer gastro-duodenal și în cazul hipersensibilității la unul dintre principiile active. Evitați asocierea cu alte suplimente alimentare ce conțin uleiuri esențiale. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.
Prezentare:
30 capsule.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei esențial de Oregano, 30 capsule, Vitacare

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.