Ulei esențial de Cuișoare, A7, 10 ml, Fares

9980039624
9980039624
1
Ulei
Fares
Stoc epuizat
1647 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 31 March • 02:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Antibacterian cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative), antiviral, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, carminativ, stimulent general, anti-nevralgic, anestezic local, anticoagulant.
Ingrediente:
Ulei esențial obținut din bobocii florali proveniți de la specia Eugenia caryophyllus, fam. Myrtaceae, care conține eugenol 70-90%, cariofilen, acetat de eugenil.
Efect:
Antibacterian cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive și gram negative), antiviral, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, carminativ, stimulent general, anti-nevralgic, anestezic local, anticoagulant.
Mod de administrare:
Uz intern: dozele recomandate (conform tabelului) se amestecă cu o linguriță de miere. În cazul diabeticilor, administrarea se face pe o bucățică de pâine.
Uleiul se administrează timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.
Uz extern:
Inhalații, candela de aromaterapie, masaj, baie, comprese, soluție otică.
Contraindicații:
Nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează, copiilor sub 2 ani și în caz de hipersensibilitate la cuișoare.
Uleiul esențial de cuișoare se folosește întotdeauna diluat!
Evitați supradozarea, abuzul și contactul cu ochii.
Evaluarea eficienței:
Efectul antimicrobian al uleiului esențial de cuișoare a fost testat prin analize medicale de laborator.
S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene și pe uroculturi.
S-a constatat că uleiul esențial de cuișoare a avut eficiență pe germenii testați (Stafilococ auriu, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Proteus, Streptococ beta-hemolitic).
Efectul s-a dovedit similar cu al antibioticelor (testate în paralel pe antibiograme).
Prezentare:
10 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei esențial de Cuișoare, A7, 10 ml, Fares

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.