Tratament pentru herpes, 3ml, Urgo

9980048052
9980048052
1
Solutie
Urgo
Stoc limitat
4426 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 22 April • 09:23

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Acest produs este recomandat pentru protejarea si tratarea herpesului bucal, fiind indicat pentru utilizarea de la primele simptome (furnicaturi umflaturi, inrosire, senzatie de mancarime si senzatie de arsura) pana la disparitia completa a acestuia.
Beneficii:
Conceput pentru a favoriza o aplicare usoara, sigura si igienica;
Urgo Cold Sore Filmogel® formeaza o pelicula discreta si eficienta in toate etapele de aparitie a herpesului bucal, dar si in cazul ranilor mici;
Actiune 2 in 1: 1- inaintea eruptiei herpesului: limiteaza dezvoltarea herpesului bucal. Actiunea 2- dupa eruptia herpesului: calmeaza durerea (eficacitate dovedita in orice stadiu al acesteia), limiteaza contaminarea altor persoane prin pelicula impermeabila pentru virus si faciliteaza vindecarea;
Amelioreaza si previne cresterea sau formarea de vezicule la nivelul aftei;
Testat clinic si in vitro.
Compozitie: Derivat celulozic, acid mineral, acid carboxilic, ulei vegetal, alcool, apa.

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate suficientă pe pielea curată, folosind aplicatorul de unică folosință pentru a acoperi zona afectată. S-ar putea să simțiți o ușoară furnicătură sau un efect cald la aplicare. Lăsați să se usuce timp de aproximativ 1 până la 2 minute, în funcție de cantitatea de produs aplicată, până la formarea unei pelicule transparente pe herpesul bucal. Acest filmogel® trebuie utilizat de la 2 până la maximum 4 ori pe zi pentru a limita producția. Pentru a continua acest tratament, reinnoiti aplicarea ori de cate ori este necesar, in functie de aderenta filmului pe piele si pe buze. Continuați tratamentul până la vindecarea completă.

Precautii:
Nu aplicati in urmatoarele situatii: Pe herpesul bucal in cazul in care dimensiunea este mai mare de 1cm - in aceasta situatie este necesar sfatul medicului; in caz de infectie bacteriana si/sau risc de infectie bacteriana (impetigo); în caz de imunodepresie (legată de o boală cronică și/sau indusă de chimioterapie); în caz de eczeme atopice. A nu se utiliza în caz de alergie la unul dintre componente. A nu se utiliza la copii cu vârsta mai mică de 6 ani. Consultați medicul sau farmacistul în caz de îndoială, dacă aveți mai mult de 6 focare de herpes pe an sau dacă nu observați nicio ameliorare în 7 zile. Utilizarea acestui produs nu este recomandată la femei însărcinate sau care alăptează, datorită absenței studiilor pentru acest segment.
Forma de prezentare: Recipient din sticlă – 3 ml + 24 de aplicatoare de unică folosință.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tratament pentru herpes, 3ml, Urgo

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.