Tinctura Tabacstop, 50ml, Steaua Divina

5948741000123
5948741000123
1
Tinctura
Santo Raphael
Stoc epuizat
1390 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Tinctură Tabacstop 50ml
Tabacstop extract hidroalcoolic contribuie la eliminarea efectelor nocive ale consumului de tutun.
Ingrediente principale: Mentă, Obligeană, Pătlagină, Pedicuță, Salvie
Ingrediente: Apă deionizată, Alcool etilic alimentar 30%, Pedicuță 5%, Pătlagină 5%, Salvie 5%, Mentă 4%, Obligeană 4%.
Contraindicații: Afecțiuni în care este contraindicat consumul de alcool, conducători auto, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se adminstrează cu antibiotice și alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool! Nu se aplică local în caz de răni deschise!
Condiții păstrare: A se păstra la temperaturi între 10-25 C! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Utilizare: Câte 20-30 picături de 3x/zi, după masă, într-un pahar cu apă. Este recomandat ca adminstrarea produsului să dureze minim o lună din momentul în care se renunță efectiv la fumat, pentru a stabiliza efectele obținute.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tinctura Tabacstop, 50ml, Steaua Divina

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.