Tensiometru Sendo Advance 3 Oferta+ Cantar

3800225500579
3800225500579
1
Dispozitiv
Unicoms
Stoc limitat
36987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 14:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Acuratețea vine acasă: SENDO ADVANCE 3. Acum cu tehnologia revoluționară HIRA
SENDO ADVANCE 3 este noul nostru tensiometru digital de calitate superioară. Proiectat pentru măsurare la nivelul brațului, este realizat după cele mai înalte standarde de producție pentru a asigura monitorizarea sistemului cardiovascular pe termen lung. Caracteristicile cheie ale SENDO ADVANCE 3 sunt:
Noua tehnologie HIRA pentru detectarea și clasificarea bătăilor neregulate ale inimii
Atenționare de aplicare incorectă a manșetei
Manșetă din materiale non-alergenice
Cutie practică pentru protecție
Proiectarea unui tensiometru atât de inovator precum SENDO ADVANCE 3 ar fi fost imposibilă fără tradiția japoneză în construirea tensiometrelor electronice.
Echipa noastră de ingineri japonezi, adevărații pionieri ai măsurărilor digitale ale tensiunii arteriale, a dezvoltat și îmbunătățit tehnologia de măsurare de-a lungul ultimilor 40 de ani. Cel mai recent rezultat al muncii lor este SENDO ADVANCE 3, un dispozitiv care a redefinit conceptul măsurării tensiunii arteriale acasă prin precizia sa extraordinară, fiabilitatea pe termen lung și operarea cu ajutorul unui singur buton.
HIRA sau Analiza Frecvenței Bătăilor Neregulate ale Inimii
Tehnologia din spatele funcției HIRA detectează și analizează bătăile neregulate ale inimii (BNI). Odată măsurată, fiecare înregistrare a prezenței BNI este stocată în memoria dispozitivului. De îndată ce se cumulează istoricul câtorva (7) înregistrări, HIRA va evalua fiecare măsurare ulterioară și o va clasifica într-unul dintre cele patru nivele predefinite, emițând un mesaj informativ pe afișajul dispozitivului.
HIRA indică 4 stadii ale acestei stări, în funcție de gravitate:
Nivel 0: Fără o recomandare specială.
Nivel 1: Scăzut – Bătăile neregulate ale inimii apar ocazional. A se monitoriza cu regularitate.
Nivel 2: Ridicat – Atentie.
Nivel 3: Periculos – Atentie.
Validat clinic conform protocolului ESH (Societatea Europeană de Hipertensiune)
Odată cu răspândirea disponibilității dispozitivelor de monitorizare a tensiunii arteriale, consumatorii trebuie să fie siguri că astfel de dispozitive au fost evaluate în conformitate cu criteriile clinice în vigoare.
Precizia și fiabilitatea SENDO ADVANCE 3 sunt validate de Societatea Europeană de Hipertensiune conform ultimelor protocoale.
Acuratețe crescută prin reducerea erorilor umane
Poziționarea corespunzătoare și fixarea manșetei, precum și păstrarea aceleiași poziții în timpul măsurării, sunt esențiale pentru un rezultat precis. Ambele sunt acum mai ușor de obținut prin minimizarea erorilor cu ajutorul ultimelor inovații venite din partea inginerilor tensiometrului SENDO ADVANCE 3: atenționarea pentru aplicarea incorectă a manșetei și atenționarea de mișcare în timpul măsurării.
Materiale de calitate superioară pentru un tensiometru mai durabil și mai sigur
Noua cutie de protecție SENDO ADVANCE 3 este realizată dintr-o spumă specială pentru protecție, acoperită cu piele ecologică. Designul compact și eficient al cutiei și materialele ecologice, de înaltă tehnologie, ajută la protejarea dispozitivului și la extinderea durabilității sale. Noua manșetă non-alergenică este confecționată cu materiale la fel de inovatoare, fără latex și metale, potrivite chiar și celor mai sensibile tipuri de piele.
SENDO ADVANCE 3: modernizarea monitorizării sistemului cardiovascular
Acum cu tehnologia HIRA, calitate testată clinic și servicii excelente pentru clienți
Manșeta standard SENDO ADVANCE 3 este proiectată pentru o circumferință a brațului de 22- 32 de centimetri. În cazul în care aveţi nevoie de o manşetă cu dimensiuni mai mari, noi vom înlocui manşeta standard cu una cu o dimensiune mai mare (31 – 45 cm), complet gratuit (în limita stocurilor disponibile la momentul cererii).
Mai multe informații despre garanție, utilizare sau caracteristici ale produsului sunt disponibile prin formularul de contact sau prin telefonul consumatorului, 0371 119 624.
Ce este în cutie?
Dispozitivul pentru măsurarea tensiunii arteriale SENDO ADVANCE 3
Manșetă standard de braț pentru circumferințe între 22-32 cm.
Instrucțiuni de utilizare în limba română
Baterii (4 x AA)
Adaptor de priză pentru alimentarea tensiometrului
Cutie practică de protecție
Certificat de garanție (inclus în instrucțiunile de utilizare)

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tensiometru Sendo Advance 3 Oferta+ Cantar

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.