Spuma de dus Dove Argan Oil, 200 ml

9980033790
9980033790
1
Gel
Unilever
Stoc epuizat
1818 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

DOVE SPUMA DE DUS ARGAN OIL 200ML - Bogat in vitaminele A si E, nuca de Argan incapsuleaza un ulei esential folosit de generatii pentru hranirea pielii si a parului.
Uleiul luxuriant de argan este bogat in antioxidanti, acizi grasi omega-6 si acid linoleic. Combinatia acestor ingrediente ajuta la stimularea productiei de celule, ajutand in acelasi timp pielea si parul sa fie mai sanatoase. Doar o picatura sau doua vor fi suficiente pentru a-ti hrani pielea pentru intreaga zi.
Evadeaza din viata agitata si aglomerata cu senzatii exotice si catifelate inspirate de Dove Argan Oil. Acest parfum te imbie cu stralucirea coacazelor salbatice, a lamailor si a bergamotei, pregatindu-te sa intampini neprevazutul.ule
Intra apoi in caldura unui hamam linistit – cu condimente Marocane, geranium African si miere de trandafiri inrourati – pastreaza starea de spirit relaxata, usor misterioasa. Acum, afunda-te intr-o stare de spirit extravaganta si luxurianta inspirata de lemnul de santal indian din Est, lemnul de cedru alb, pielea de caprioara, si apa de artar pentru o suavitate subtila.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spuma de dus Dove Argan Oil, 200 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.