Skull & Bones 3xbiotics, 60 capsule, Virus Protect

6420488024680
6420488024680
1
Capsule
Lab Medica
Stoc epuizat
7977 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Capsulele Skull & Bones 3xBiotics susțin mobilitatea și flexibilitatea oaselor la orice vârstă, contribuind la absorbția normală a calciului și a fosforului în organism pentru a-l menține în putere. Aceste suplimente îmbunătățesc apărarea naturală a organismului împotriva bacteriilor și a afecțiunilor, menținându-ți corpul sănătos.

Suplimentele Skull & Bones 3xBiotics, capsule sunt constituite în principal din polen poliflor care este recunoscut că ajută la creșterea nivelului de energie, diminuează stările de oboseală cronică, întărește sistemul imunitar, contribuie la regenerarea florei intestinale, iar pentru cei mai în vârstă previne osteoporoza.

Atomizatul de colostru-bovin este un element care, odată ajuns în organism, își îndeplinește foarte bine rolul de antibacterial, antifungic, antiviral, antiparazitar şi antitumoral.

Prin conținutul bogat în amino-acizi, vitamine și minerale, acizi grași, pre/pro/parabiotice, siliciu organic, polifenoli, contribuie la susținerea imunității, ajută la menținerea vitalitatii și rezistenței organismului (polen poliflor fermentat); colostrul bovin fermentat cu granule de kefir (simbioză de drojdii și bacterii), e un probiotic ce menține tonusul sistemului imunitar, scade factorii inflamatorii, susține concentrația de calciu în oase; Apilarnil conține substanțe natural necesare formării cartilajului articular și țesutului conjunctiv; coada-calului ajută la remineralizarea organismului conținând acid silicic organic și silicați solubili în apă; ovăzul se recomandă în demineralizări osoase; Poria reface funcțiile florei digestive îmbunătățind absorbția vitaminelor și mineralelor benefice sistemului imunitar; bambusul e benefic sănătății articulațiilor, cartilajelor și oaselor, conținând siliciu; mugurii de mesteacăn susțin procesele de detoxifiere; Shilajit&Triphala îmbunătățesc absorbția vitaminelor și mineralelor la nivel celular, susținând organismul în situații de effort prelungit; Dong Quai e bun protector antioxidant; Astragalus susține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor; vitamina D3 contribuie la absorbția normală a calciului și fosforului, necesare pentru o dantură şi oase sănătoase.

Skull & Bones 3xBiotics asigură mentinerea sănătății sistemului osos și a funcției normale a sistemului muscular, reducere riscul declanșării și progresiei afecțiunilor induse de stresul cronic (îmbătrânirea prematură, slăbirea musculaturii și a densității osoase).

Skull & Bones 3xBiotics, capsule susține funcția sistemului imunitar prin atomizatul din larve de trântor din compoziție, care este un excelent antioxidant pentru corpul nostru.

Extractul hidroetanolic din părți aeriene de coada-calului din compoziția capsulelor ajută organismul la întărirea unghiilor și a sistemului osos și contribuie la o vindecare mai rapidă a rănilor.

Pulberea din fulgi de ovăz din conținutul capsulelor Skull & Bones 3xBiotics are efecte antioxidante, asigură o protecție sporită, o creștere a capacității de autoapărare a organismului împotriva efectelor nocive și ajută la refacerea unei flore intestinale normale.

Extractul apos din poria cocos ajută la stimularea funcției imunitare, ajută la prevenirea bolii Alzheimer și protejează într-un mod eficient corpul împotriva diabetului zaharat.

Pulberea din rășină de bambus este recunoscută pentru suportul pe care îl oferă pentru reducerea grăsimilor din corp, iar fitosterolii și fitonutrienții care se găsesc în pulbere contribuie la circularea corectă a sângelui în organism.

Extractul apos din pulbere de Shilajit/Mumijo ajută la reducerea disconfortului articular și la nivelul coloanei vertebrale, favorizează consolidarea cartilajului articular și ajută la menținerea densității minerale osoase.

Suplimentul este contraindicat persoanelor cu intoleranță la gluten sau lactoză, alergice la proteinele din lapte, produse apicole sau la oricare alte ingrediente ale produsului. A se consulta specialistul înainte de administrare, în special în cazul femeilor care alăptează sau sunt însărcinate.

Supliment produs de SC Laboratoarele Medica SRL pentru VIRUS PROTECT

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Skull & Bones 3xbiotics, 60 capsule, Virus Protect

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.