Pompă de Sân, BabyNova

9981051242
9981051242
1
Dispozitiv
Baby Nova
Stoc epuizat
5687 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:36

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Baby Nova Set complet pompă lapte pentru sân - cu recipient pentru lapte, tetină și perie de curățat
Conține: pompă tip seringă pentru sân, perie;
Accesorii - tetină din silicon, inelul filetat, capacul filetat și un capac capișon pentru acoperirea igienică și protecția de impurități a tetinei.
Instrucțiuni de folosire: înainte de folosire introduceți până la capăt pistonul în recipient și apoi folosiți conul mare sau introduceți-l pe cel mic în cel mare-după caz-peste mamelon.
Centrați mamelonul în mijlocul conului. Apoi trageți lent de recipient. Vidul astfel produs asigură o funcționare impecabilă a pompei.
Ambele conuri sunt unghiulare ca să permită utilizarea pompei comfortabil în poziție șezând.
Mișcând pistonul interior sus-jos, vidul poate fi controlat conform cerințelor individuale.
Când laptele începe să curgă, este necesar un vid minim pentru procesul de pompare.
Punând o tetină recipientului, acesta poate fi folosit ca un biberon.
Dacă aveți întrebări legate de hrănirea sugarului sau de pomparea laptelui, vă rugăm să apelați la pediatrul dvs, el fiind în măsură să vă dea informații și sfaturi utile.
Curățarea: înainte de prima utilizare dezinfectați recipientul, tetina și accesoriile, prin introducerea lor în apă fiartă, 5 minute.
Înainte și după fiecare utilizare spălați recipientul, tetina și accesoriile sub jetul de apă caldă sau cu detergent normal de vase și dezinfectați-le cu regularitate, introducându-le în apă fiartă, 3 minute.
Nu le puneți în cuptorul cu microunde.
Asigurați-vă că vasul în care dezinfectați produsele are întotdeauna suficientă apă pentru a se evita distrugerea materialului.
Nu se spală în mașina de spălat vase (detergenții pot cauza distrugerea materialului).
Pompa Lapte Pt San Baby Nova

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pompă de Sân, BabyNova

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.