Ser Ferfect Anti-age ,15ml, Gerovital H3 Evolution

9980023426
9980023426
1
Gel
Stoc limitat
4490 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Serul Perfect Anti-age este un produs forte, cu efecte anti-age marcante, special dezvoltat pentru tratarea tenurilor mature.

AdresabilitateEfectele anti-age imediate: diminuarea ridurilor într-un timp scurt, prin acţiunea extractului Gatuline Expression şi a lipozomilor cu Acid Hialuronic.

Efectele anti-age de durată: Sistemul anti-age original - Superoxid Dismutaza, Trylagen, GP4G – iniţiază modificări structurale ale fibrelor de colagen, asigură suportul energetic necesar şi protecţie antioxidantă.

Mod de utilizare Se utilizează zilnic, dimineaţa şi seara, după ce faţa a fost curăţată şi tonifiată. Se asociază cu crema de întreţinere zilnică, hidratantă sau nutritivă.
Produsul este ambalat în flacon cu sistem airless. Acest sistem are ca principală diferență faptul că nu există nici un tub de imersie, ci o diafragmă care se ridică la evacuarea produsului, prin acționarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea conținutului aproape 100%, dozarea produsului este constantă, riscul de contaminare a produsului este scăzut. La prima utilizare sunt necesare cca.15-20 de acționări pentru amorsarea pompiței.
Beneficii Riduri mult diminuate, ten ferm şi hidratat.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ser Ferfect Anti-age ,15ml, Gerovital H3 Evolution

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.