Seminte de chia, 100g, Springmarkt

9980046165
9980046165
1
Cereale
Adams
Stoc epuizat
547 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Semintele de chia Springmarket se remarca printr-un continut ridicat de fibre, asigurand senzatia de satietate.
Semintele de chia contin intre 19 si 23% proteine complete, cantitati mari de calciu, magneziu, mangan, fosfor, fier sau zinc. Contin de asemenea o cantitate mare de Omega 3, avand si un raport Omega 3 - Omega 6 foarte avantajos.
Semintele de chia amelioreaza afectiunile intestinale, ajuta la scaderea colesterolului rau si stimuleaza sistemul imunitar.
Mod de consum:
Iaurtul de dimineata poate fi imbunatatit considerabil prin adaugarea semintelor de chia; la fel in cazul salatelor. Painea, ouale sau chiar sucurile proaspete de fructe pot sa fie presarate cu seminte de chia. Pot fi adaugate in budinci, pot fi consumate alaturi de fulgii de ovaz sau smoothie-uri si pot fi chiar un bun inlocuitor al oualor pentru vegani.
Ingrediente: Seminte de chia
Atentionari:
A se pastra la loc uscat si racoros.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Seminte de chia, 100g, Springmarkt

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.