Seleniu organic, 100 comprimate, Naturell

9980046190
9980046190
1
Comprimate
Ups Romania
Stoc limitat
3606 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 08:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Naturell® Seleniu organic 100 ofera 100µg seleniu de origine naturala, sub forma organica cu absorbtie mai buna* pentru sustinerea sistemului imunitar si functionarea normala a glandei tiroide (*seleniul organic se absoarbe mai bine comparativ cu seleniul anorganic).
Naturell® Seleniu Organic 1000 este un produs vegan (conform standardelor, formulat integral din surse vegetale), fara zahar, fara gluten si fara lactoza. Ofera doza optima de seleniu intr-o formula superioara, de origine si calitate suedeza.
Beneficii:
Sustine sistemul imunitar;
Sustine functionarea normala a glandei tiroide;
Pentru par, piele si unghii sanatoase;
Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ;
Ingrediente: 1 comprimat contine 100 µg seleniu organic (182%*).
*Valoare Nutritionala de referinta
Mod de administrare: 1 comprimat/zi, dupa masa.
Precautii: A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos. A nu se consuma daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj.
Forma de prezentare: 100 comprimate

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Seleniu organic, 100 comprimate, Naturell

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.