Sedivitax Advanced Night&Day, 30 capsule, Aboca

8032472024422
8032472024422
1
Capsule
Aboca
Stoc limitat
5797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:27

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Sedivitax Advanced Night&Day capsule este conceput pentru a susține somnul datorită Florii-pasiunii, în timp ce Valeriana poate ajuta la menținerea unei bune calități a somnului.
Produsul poate fi consumat și în timpul zilei pentru a susține relaxarea, datorită sinergiei dintre Roiniță, Floarea-pasiunii și Valeriană, și pentru a ajuta în caz de tensiune, neliniște și iritabilitate, datorită Roiniței.
Formula este completată de Păducel.
Relaxarea în timpul zilei ajută la pregătirea organismului pentru somn.  
Ingrediente:
Pulbere din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis); extract uscat din frunze de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata)*; pulbere din frunze și flori de Păducel (Crataegus monogyna)*; Gelatină; extract uscat din frunze și flori de Păducel (Crataegus monogyna)*; extract uscat din frunze de Roiniță (Melissa officinalis)*; aromă naturală de levănțică; extract uscat din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis).
* Ingrediente Ecologice - 51,57% din total
Precautii:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Mod de administrare:
Se recomandă a se lua:
- 2 sau 3 capsule seara, pentru susținerea somnului și a calității acestuia;
- la nevoie, 1 capsulă dimineața pentru a susține relaxarea în timpul zilei.
Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sedivitax Advanced Night&Day, 30 capsule, Aboca

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.