Sanador Sinus 500mg/30mg, 20 Comprimate, Laropharm

6424495002150
6424495002150
1
Comprimate
Laropharm Srl
Stoc limitat
1027 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii terapeutice:
Durere usoara si medie (tratament simptomatic).
Febra (tratament simptomatic).

Compozitie:
Un comprimat contine paracetamol, 500 mg si excipienti: amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, povidona K30, talc purificat, stearat de magneziu.
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 15 ani: 1-2 comprimate (500 mg–1 g); la nevoie se poate repeta la 4 ore, fara a se depasi 8 comprimate (4 g) pentru 24 de ore in tratamentul scurt si 2,5 g pentru 24 ore in cel pe termen lung.
6-15 ani: ½-1 comprimat de 3-4 ori fara a se depasi 2 g in 24 ore;
Copii sub 6 ani: se contraindica datorita formei farmaceutice.

Contraindicatii:
Paracetamolul este contraindicat in insuficienta renala sau hepatica severa, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenaza, alergie specifica sau hipersensibilitate la paracetamol, acid acetilsalicilic sau excipienti. Paracetamolul este contraindicat in durerile intense, in special in cele de origine viscerala sau durerile reumatice.
Copii cu varsta sub 6 ani datorita formei farmaceutice.

Precautii:
Prudenta in alcoolism. Se impune prudenta in caz de insuficienta hepatica sau alcoolism cronic. Riscul supradozajului este mai mare la pacientii cu ciroza hepatica nonalcoolica. In eventualitatea unui supradozaj se recomanda ca pacientul sa se adreseze medicului chiar daca este asimptomatic datorita riscului intarziat de afectare hepatica severa.
Tratamentul va avea o durata pe cat posibil de scurta. In general administrarea nu trebuie sa dureze peste 5 zile decat cu aviz medical. Desi nu s-a putut pune in evidenta o alergie incrucisata cu derivatii acidului acetilsalicilic, anumiti bolnavi sensibili la acidul acetilsalicilic au prezentat reactii bronhospastice la administrarea paracetamolului. Pentru a se evita supradozajul trebuie sa se verifice absenta paracetamolului in alte medicamente administrate concomitent.
In cazul insuficientei renale severe intervalul dintre prizele de paracetamol va fi de minimum 8 ore.
Este necesara monitorizarea functiilor hepatice in cazul tratamentului de lunga durata si cu doze mari la pacientii cu leziuni hepatice preexistente.
Copii:Trebuie utilizate formele farmaceutice si dozele recomandate fiecarei varste.
Varstnici:Nu sunt probleme specifice varstei.

Atentionari speciale:
Sarcina si alaptarea:
Desi nu exista dovezi in ceea ce priveste un posibil efect teratogen al paracetamolului, se va evita administrarea acestuia pe timpul sarcinii, mai ales in primele trei luni de sarcina. Paracetamolul se excreta in laptele matern. Comprimatele de paracetamol se pot administra pe toata durata alaptarii la doze terapeutice pe termen scurt.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Nu se modifica capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Prezentare:20 comprimate

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sanador Sinus 500mg/30mg, 20 Comprimate, Laropharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.