Sampon uscat Hexaphane, 150ml, Noreva

9980048165
9980048165
1
Sampon
Noreva
Stoc limitat
2786 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 08:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ai nevoie sa-ti reimprospatezi parul in graba, in timp ce calatoresti, inainte de o iesire sau in timpul unei zile agitate? Obtine un par plin de volum si lejeritate pe durata intregii zile, cu samponul uscat Hexaphane! Acesta iti va permite sa iti cureti parul in timp record, fara a fi necesar sa faci dus.
Beneficii
Fara clatire;
Formulat fara sulfati, cu agenti de spalare blanzi si cu pro-vitamina B5 ce fortifica si infrumuseteaza parul pana la varfuri;
In cateva minute, samponul uscat Hexaphane se dizolva si "se topeste" in par. Datorita continutului sau de amidon din orez, acesta absoarbe impuritatile si actioneaza asupra radacinilor parului gras;
Spuma sa galenica revolutionara ofera o inovatie revolutionara: nu lasa reziduuri in par. De asemenea, aceasta este extrem de placuta si usor de aplicat, lasand parul usor, proaspat si curat.
Eficienta fara apa, confirmata de 30 de voluntari in cadrul unei auto-evaluari: 97% - 0 reziduuri albe sau gri in par; 93% - nu usuca parul; 90% - efect de prospetime imediata; 100% - sanatos pentru scalp; 100% - usor de periat; 83% - ofera un plus de prospetime in timpul zilei.
Ingrediente: Aqua (water), butane, alcohol denat., oryza sativa starch, propane, panthenol, coco-glucoside, cocamidopropyl betaine, xanthan gum, parfum (fragrance), chlorhexidine digluconate, cetrimonium chloride.
Aceasta lista de ingrediente poate suferi modificari. Va sfatuim sa cititi lista inscrisa pe produsul cumparat.
Mod de utilizare: A se utiliza pe parul uscat. Agitati bine inainte de folosire. Distribuiti spuma in palme, aplicati la nivelul radacinilor si apoi masati produsul in par, pentru ca acesta sa se integreze. Cum sa reciclati acest produs: capacul si sticla trebuie sa fie puse in cosul de sortare. Nu este nevoie sa clatiti sticla. Nu este nevoie sa separati capacul de sticla.
Forma de prezentare: 150ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sampon uscat Hexaphane, 150ml, Noreva

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.