Șampon calmant Node K, 150 ml, Bioderma

3401577939958
3401577939958
1
Sampon
Stoc limitat
6797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 17:31

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Şampon calmant care elimină scuamele, le previne reapariţia şi reduce senzaţia de mâncărime.

ACȚIUNE BIOLOGICĂ

Node K stimulează eliminarea scuamelor și le previne reapariţia datorită acțiunii biologice sinergice a acidului salicilic și a uleiului hidrolat de Cadé, agenţi keratoreglatori şi keratolitici. Node K este îmbogățit cu un agent calmant intensiv, Forskolina (Coleus barbatus). Reduce impulsul de scărpinare, datorită prezenței extractului de Zanthoxylum. Baza delicată de curățare respectă integritatea scalpului şi a părului. Principiul de NOn-DEtergence: la fel ca toate şampoanele Node, Node K este formulat cu baze blânde de curățare care respectă echilibrul biologic al părului şi scalpului pentru o toleranță optimă.

MOD DE FOLOSIRE
Ca tratament intensiv pentru scalp cu mâncărimi (3 săptămâni): 3 spălări pe săptămână
Pentru întreținere, pentru a-i prelungi eficacitatea: 1 sau 2 spălări pe săptămână
Se masează uşor pielea capului cu Node K până când se obţine o spumă.
Se clătește și se repetă.
La a doua aplicare se lasă să acţioneze timp de 5 minute, apoi se clătește bine.
A se evita contactul cu ochii. A nu se folosi la copiii cu vârsta de până la 3 ani sau la femeile însărcinate sau care alăptează. În caz de roşeaţă intensă, reduceţi frecvenţa folosirii.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Șampon calmant Node K, 150 ml, Bioderma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.