Rhodiola, 60 capsule, Zenyth

5941872400978
5941872400978
1
Capsule
Stoc limitat
5047 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 12:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru susținerea funcțiilor organismului, combaterea stresului și a efectelor negative ale acestuia asupra sănătății, menținerea sănătății sexuale, reducerea oboselii și susținerea stării de bine (energie și vitalitate).
Rhodiola îmbunătățește capacitatea de adaptare a organismului la stres intelectual, psihic, fizic, expunere la substanțe toxice, radiații. Rhodiola stimulează acțiunea serotoninei, dopaminei și metabolismul energetic celular, crescând capacitatea de utilizare a oxigenului celular.
Are importante efecte antioxidante, tonic-adaptogene, hepatoprotectoare, neuroprotectoare, cu rezultate benefice în cazurile de capacitate de concentrare și memorare scăzute, percepție vizuală și auditivă scăzute. De asemenea, are rol energizant și de revigorare a organismului.
Rosavinele și salidrozidele stimulează metabolismul energetic celular prin creșterea producției de adenozin trifosfat (ATP).
Ingrediente
Extract standardizat din rădăcini de Rhodiola rosea, conținând min. 3% rosavine și 1% salidrozide – 500 mg, capsulă vegetală: hipromeloză.
Nu conţine lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!
Mod de administrare
Doze adulți: Câte 1 capsulă o dată sau de 2 ori pe zi, în timpul micului dejun și/sau prânzului ori conform recomandării consultantului de specialitate.
Precauții și contraindicații: Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Femeile gravide sau cele care alăptează, precum și cele care doresc să rămână însărcinate trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul.
Poate interacționa cu alte plante adaptogene.
Efecte secundare și interacțiuni:
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!
Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Rhodiola, 60 capsule, Zenyth

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.