Relaxirem 5 Htp, 30 Comprimate, Remedia

9980036789
9980036789
3
Comprimate
Remedia
Stoc epuizat
2397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

INGREDIENTE⁄COMPRIMAT:
agenti de încarcare: lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, croscarmeloza sodica, amidon pregelatinizat; Aquamin Mg TG/magneziu marin – Malpighia glabra), cu 35 % Vitamina C – 85,72 mg;
extract din seminte de Griffonia simplicifolia, cu 98 % 5-HTP/5-hidroxitriptofan – 80,00 mg; extract hidroetanolic din radacini de Rhodiola rosea, cu 3 % salidroside – 45,00 mg; extract din radacina de Valeriana (Valeriana officinalis), cu min. 0,8 % acid valerianic – 40,00 mg; extract din flori de Floarea-pasiunii (Passiflora caerulea), cu min. 3,5 % flavonoide – 40,00 mg; agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, hidroxipropilceluloza, celuloza microcristalina, acid stearic, talc, dioxid de titan, indigo carmin, oxid galben de fier; extract din frunze de Roinita (Melissa officinalis), cu agent de întarire: polivinilpirolidona; vitamina B6/Clorura de piridoxina – 12,20 mg; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal.
PRODUSUL CONTINE:
5-HTP (5-hidroxitriptofan) este un metabolit natural al aminoacidului triptofan si se gaseste în extractul de Griffonia simplicifolia care sustine activitatea cerebrala.
RHODIOLA ROSEA este o planta care ajuta organismul sa se adapteze la stres emotional, efort fizic, ajuta la sustinerea sistemului nervos, are efect benefic în caz de oboseala indusa de stres, ajuta în caz de dificultati de somn, randament scazut la munca, sustine starea mentala si sistemul cardiovascular.
VALERIANA (Valeriana officinalis) este o planta perena, prezenta în aproape toata Europa. Partea plantei care se foloseste este radacina. Radacinile contin mai mult de 1% uleiuri esentiale, în mare parte acid izovalerianic. Valeriana ajuta la instalarea si normalizarea somnului, mentine starea de calm în caz de iritabilitate, sustine starea mentala de bine în caz de tensiune si stres, contribuie la relaxare.
FLOAREA PASIUNII (Passiflora caerulea) provine din regiunile cu climat tropical din America de Sud, Australia, Asia, Polinezia. Planta ajuta la inducerea calmului, a odihnei si a somnului, ajuta la relaxare si este recomandata persoanelor care se simt slabite si obosite.
ROINITA (Melissa officinalis) ajuta la sustinerea calmului, la normalizarea somnului, contribuie la odihna, relaxare si calm.
ACEROLA (Malpighia glabra) este un arbust peren, iar fructele sale comestibile au un continut remarcabil de Vitamina C nativa care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice. De asemenea, Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a vaselor de sânge, a ligamentelor, gingiilor, pielii si a dintilor.
AQUAMIN MAGNEZIU TG este o sursa naturala de magneziu cu o foarte buna biodisponibilitate. Materia prima o constituie scheletul mineralizat al algei rosii Lithothamnium calcareum,
întâlnita în largul coastelor nepoluate ale Irlandei si Islandei.
MAGNEZIUL si VITAMINA B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal.
VITAMINA B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor, la reglarea activitatii hormonale
MOD DE UTILIZARE:
Câte 1 comprimat filmat de doua ori pe zi, la masa sau conform recomandarii specialistului.
Ca inductor al somnului, 1 comprimat filmat cu jumatate de ora înainte de culcare.
EFECTE:
PENTRU O STARE DE BUNA DISPOZITIE

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Relaxirem 5 Htp, 30 Comprimate, Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.