Pulbere Orz Verde 200g, Herbavit

9980023596
9980023596
1
Pulbere
Herbavit
Stoc epuizat
1070 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ingrediente: Orz verde (Hordeum vulgare).
Iarba de orz verde are un conținut ridicat de minerale, vitamine, proteine, fibre, enzime și aminoacizi esențiali. Este o sursa bogată de clorofilă.
Mod de administrare:
se dizolvă o lingurită de pulbere de orz verde într-un pahar de suc de legume, fructe sau apă (la temperatura camerei).
Se consumă de 2-3 ori/zi înainte de masă cu o oră.

Orz verde (Hordeum vulgare).
Frunza verde, proaspata de primavara a orzului semanat tomana este considerata “ planta cea mai bogata in nutrienti”.
Iarba de orz contine in concentratie mare si in proportiile necesare pentru organismul uman proteine, minerale si enzime. Are continut ridicat de proteine, minerale si fibre. Se absoarbe mai rapid ca sucul de iarba de grau si se eficientizeaza perfect, aprovizionand astfel organismul cu substantele nutritive necesare in cateva minute. Se poate utiliza cu rezultate bune si in cazul curelor de slabire.
Iarba de orz contine 3 duzine de vitamine si minerale in forma concentrata; este foarte bogata in vitamina A, C, B1, B2, B5(acid pantotenic) B9(acid folic) B12 si beta caroten, continand si vitaminele B3, B6, E si H.
Iarba de orz este bogata in calciu, fier, caliu. Contine minerale ca: natriu, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu, fosfor.
Se regasesc in ea 18 aminoacizi si contine toti aminoacizii esentiali, care nu pot fi produsi de organismul uman.
Sucul de iarba de orz este o sursa excelenta de enzime; au fost identificate in ea mai mult de 80 de feluri de enzime, dar probabil contine chiar mai mult de 100 de tipuri.
Continutul de clorofila al ierbii de orz este foarte ridicat avand astfel si efect antiinflamator.
Celulele noastre datorita alimetelor cu un continut bogat de clorofila, se aprovizioneaza cu mai mult oxigen. Clorifila ajuta la producerea hemoglobinei, deci amelioreaza in mod direct aprovizionarea cu oxigen a organismului. Clorofila are incredibil de multe efecte benefice ca de exemplu prospetimea pielii si cresterea energiei celelelor. Sucul preparat din ierburi contine energia necesara regenerarii organismului.
Continutul ridicat de fibre ajuta digestia si functionarea intestinala.
Carbohidratii sai se absorb incet, asigurand astfel energie pe o perioada indelungata.
Iarba de orz contine catitate mare de acid gras de ex. Acid linoleic.
Este bogat in triptofan, din care creierul produce “hormonul de fericire” numit si serotonina.
Efectele benefice ale ierbii de orz:
Este potrivita pentru completarea necesarului zilnic de vitamine si minerale. Este un excelent supliment nutritiv pentru cei care mananca neregulat, consuma putine legunme si fructe proaspete si sunt supusi unor eforturi fizice si psihice sustinute.
Iarba de orz alcalinizeaza organismul si combate acidul gastric in exces.
Continutul ridicat de clorofila leaga toxinele si ajuta la eliminarea lor din organism. Are efect puternic de detoxifiere. Clorofila are si rol antiinflamator.
Efectul antioxidant apara organismul de boli, fortifica sistemul imunitar si cardiovascular.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pulbere Orz Verde 200g, Herbavit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.